• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii de la "Vocea Romaniei" fara secrete. Afla cine le-a indrumat pasii catre muzica

Antrenorii de la "Vocea Romaniei" fara secrete. Afla cine le-a indrumat pasii catre muzica

Antrenorii de la "Vocea Romaniei"<span style="color:#f00;"> fara secrete</span>. Afla cine le-a indrumat pasii catre muzica

Marti, 27 septembrie, de la 20:15, la ProTv debuteaza “Vocea Romaniei”, cel mai asteptat show al momentului. Antrenorii Loredana, Horia Brenciu, Marius Moga si Smiley vorbesc despre cei care le-au indrumat pasii spre muzica si i-au incurajat sa-si dezvolte abilitatile artistice.

Cine te-a indrumat spre muzica? Parintii te-au incurajat?

Moga

“Cand eram mic desfaceam casete, zgariam viniluri in speranta ca voi auzi muzica si cantam la un pian mic chinezesc, asa ca tata m-a luat de mana si m-a dus la ore de pian. Aveam si veleitati de tobosar. Pe la 6-7 ani transformasem oalele mamei din bucatarie in tobe.”

Horia Brenciu

“Parintii, vecinii, prietenii, pasarile, muntii, padurile, genele strabunilor si nu in ultimul rind, norocul! Cu totii m-au invatat cite ceva. Dumnezeu mi-a dat o viata frumoasa si personal cred ca trebuie sa dau si eu mai departe din bafta asta!”

Loredana

“Mama m-a indrumat initial spre muzica, pentru ca si ea a avut acest vis de a canta. Avea zeci de caiete cu cantece pe care le stia pe de rost. Le asculta la radio si apoi si le nota pe toate, iar eu cand am inceput sa fac ochi am invatat toate aceste cantece. Odata ce am devenit adolescent, mama isi dorea sa iau drumul contabilitatii, i se parea o meserie mult mai serioasa, insa tata m-a sustinut sa merg mai departe cu muzica.”

Smiley

“Parintii au fost  primii care m-au indrumat si m-au sustinut. Ai mei sunt mari iubitori de muzica. In copilarie, pana pe la 8-9 ani, ascultam impreuna cu ei Alexandru Andries, Nicu Alifantis, Dire Straits, Pink Floyd sau Phoenix. Dupa ce am inceput si eu sa fac muzica, ei au fost tot timpul alaturi de mine!”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni