Vocea Romaniei, batalie DECISIVA: Loredana si Marius Moga si-au adus echipele in ring

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vocea Romaniei, batalie DECISIVA: </span>Loredana si Marius Moga si-au adus echipele in ring

Incepand de saptamana viitoare, Vocea Romaniei va fi difuzata LIVE de doua ori pe saptamana: martea, de la 20:15 si vinerea, de la 20:30, numai la Pro TV!

In cea de-a doua editie live a super show-ului Vocea Romaniei difuzat de ProTV, pe scena a urcat si Ben Saunders, castigatorul de la Vocea Olandei.

Ben avea un cabinet de tatuaje si era cunoscut drept Tattoo Ben in orasul olandez Hoorn si participa la lupte de full contact, atunci cand s-a prezentat la preselectia de la The Voice of Holland.

Acest show i-a schimbat viata si in prezent Ben este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Olanda si nu numai. Prestatia sa de la Vocea Olandei cand a reusit sa intoarca scaunele antrenorilor in doar cateva secunde a facut deja inconjurul lumii!

Cat despre concurs, a fost randul Loredanei si al lui Marius Moga sa isi aduca echipele in ring. La fel ca si in editia precedenta, publicul a avut un cuvant greu de spus. Dupa prestatia celor 10 concurenti, telespectatorii au votat si s-a facut un top 5.

Primii doi concurenti au fost salvati direct de public. Antrenorul a ales si el un concurent, iar ceilalti doi au intrat la duel. Asadar, dupa editia de marti, atat Loredana cat si Marius Moga au ramas cu cate 4 concurenti pentru editiile viitoare: Dragos Chircu, Alexandra Craescu, Oana Brutaru si Iulian Canaf, respectiv: Liviu Teodorescu, Cristian Sanda, Oana Diana Radu si Aldo Blaga. 


Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi AICI INTEGRAL Vocea Romaniei, editia din 29 noiembrie

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni