• Emisiuni
  • Vocea României
  • SINGURA domnisoara pe care nici Horia Brenciu nu a vrut-o la el in echipa. Cum arata concurenta care a starnit panica la

SINGURA domnisoara pe care nici Horia Brenciu nu a vrut-o la el in echipa. Cum arata concurenta care a starnit panica la

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SINGURA domnisoara</span> pe care nici Horia Brenciu <span style="color: rgb(255, 0, 0);">nu a vrut-o</span> la el in echipa. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cum arata concurenta </span>care a starnit panica la

Alexandra Haidau are 15 ani si canta de la 4 ani. A venit la "Vocea Romaniei" ca sa-si arate calitatile vocale. Tanara domnisoara si-a dorit, insa, atat de mult sa-i impresioneze pe antrenori, incat a exagerat putin si efectul a fost contrar asteptarilor ei.

Nu a intors niciun scaun si emotiile au coplesit-o. A avut, totusi, parte numai de cuvinte frumoase din partea juratilor:

"Din dorinta de a convinge, cand faci mai multe decat ar trebui sa faci, sperii. Trebuie sa-ti imblanzesti propria voce", i-a spus Marius Moga.

"Stii sunetul ala cu creta pe tabla? De el te-ai apropiat si nu e prea placut urechii", i-a explicat Loredana, care a incurajat-o sa exerseze in continuare.

"Nu era vorba de heavy-metal sau de noaptea devoratorilor de micute de 15 ani", a glumit la randul lui Horia Brenciu.

"Vestea cea buna este ca ai putea sa canti orice. Tu trebuie sa decizi ce vrei sa canti", a fost sfatul lui Smiley.



Alexandra a venit la preselectii insotita de mama si de surioara ei. Cea mica a reusit sa starneasca hohote de ras in culise, in momentul cand a imitat "dansul sexy" al lui Pavel Bartos.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni