• Emisiuni
  • Vocea României
  • Izabela Simion, de la "Vocea Romaniei": "Eu nu am vrut sa va arat chilotii! :)  Sunt o persoana spontana"

Izabela Simion, de la "Vocea Romaniei": "Eu nu am vrut sa va arat chilotii! :)  Sunt o persoana spontana"

Izabela Simion, de la<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> "Vocea Romaniei":</span> "Eu nu am vrut sa va arat chilotii! :)  Sunt o persoana spontana"

De departe cea mai "spectaculoasa" aparitie din prima editie de "Vocea Romaniei", Izabela Simion a reusit sa faca un show complet, ajutata de antrenorul ei, Horia Brenciu. Concurenta a intrat pe scena cu singura dorinta de a-l face pe Brenciu sa se intoarca, ceea ce a si reusit. Euforici, cei doi au dansat la final in fata camerelor, fara ca Izabela sa mai aiba control asupra a ceea ce lasa sa se vada de sub rochia ridicata.

Iti este un pic jena de ce s-a vazut la TV?
Hmm. Ce s-a vazut? :) S-a vazut o fata care cu o tona de emotii a reusit sa-si convinga antrenorul preferat sa-si intoarca scaunul, cantand melodia "Unfaithful". Daca as fi fost la un concurs de dans, cred ca nimeni nu ar fi sesizat macar lenjeria mea intima, pentru ca ar fi fost ceva firesc. Totusi, fiind intr-un show de televiziune in care vocea este concurenta, cred ca m-am simtit putin stanjenita, mai ales ca am fost luata prin surprindere.

Sa fim intelesi: eu nu am vrut sa va arat chilotii! :)  Sunt o persoana spontana, iar replica mea, de dupa, a fost primul gand sincer care mi-a trecut prin cap si care, speram eu, avea sa-mi mai detensioneze emotiile. Sper ca si telespectatorii sa-mi inteleaga punctul de vedere, iar daca nu reusesc sa-mi inteleaga umorul, ii provoc sa se puna in situatia mea, in rochia mea, in bratele lui Horia Brenciu si sa-mi gaseasca ei scenarii mai putin jenanate :) Insa, sa nu uite esentialul, pentru a dansa cu Horia Brenciu a trebuit intai sa-l conving cantand!

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL IZABELEI:

Ce a spus familia ta despre momentul de la final, cand ai dansat cu Horia Brenciu? Dar prietenii, iubitul?
Familia mea il apreciaza foarte tare pe artistul Horia Brenciu, pe omul Horia Brenciu, iar faptul ca am avut privilegiul de a-i fi si partenera de dans, pe langa faptul ca o sa-i fiu si eleva, n-a putut decat sa-i bucure si sa-i amuze deopotriva. Cred ca am putut citi si un sentiment de mandrie in privirea mamei, atintita la ecranul televizorului. Prietenii mi-au sugerat niste ore de dans, asta ca sa mai invat cum sa-mi folosesc rochia atunci cand fac diferite prize :)
 
Daca ar fi sa o iei de la capat, ce ai schimba la prima ta aparitie la "Vocea Romaniei"?
Cred foarte tare in Dumnezeu si in capacitatea Lui de a orandui lucrurile asa cum trebuie sa fie, iar daca El a dispus ca prima mea aparitie la "Vocea Romaniei" sa fie asa cum s-a putut vedea pe 25 septembrie, eu nu pot decat sa mi-o asum ca atare, cu tot ce implica: emotii, muzica (am avut ocazia sa cant de doua ori, atat pentru a convinge, cat si pentru a dansa alaturi de antrenorul meu), evenimente neprevazute, suspans... o aparitie all inclusive :)
 
Cu ce gand ai venit la "Vocea Romaniei"?
Am venit la "Vocea Romaniei" pentru a ma bucura! Vreau sa ma bucur de fiecare cantec, de fiecare persoana care contribuie cu o parere, cu un sfat la educatia mea muzicala. Vreau sa ma bucur de antrenorul meu de la care sunt sigura ca am atat de multe lucruri de invatat, incat vreau sa lungesc zilele de cantonament. Vreau sa ma bucur de vocile celorlalti concurenti... Vreau sa ma bucur de atentia telespectatorilor, de la care astept reactii sincere, cu ajutorul carora sa pot progresa treptat.
 
Care a fost primul sentiment pe care l-ai avut cand ai pasit pe scena?
Prima senzatie pe care am avut-o cand am pasit pe scena a fost aceea ca ma clatinam. La propriu. Aveam sandale noi in picioare, sandale care nu se comportau foarte confortabil pe scarile pe care eu trebuia sa le urc. Au fost cu siguranta cele mai inalte scari din viata mea!!
 
Cum ti s-au parut antrenorii cand i-ai vazut pentru prima data "in carne si oase"?
Mai slabi cu cel putin 5 kilograme fata de cum ii percepeam la TV :) Am fost, de asemenea, placut impresionata de entuziasmul deloc prefabricat al antrenorilor atunci cand te privesc, entuziasm pe care il puneam la indoiala din fata televizorului. Horia Brenciu mi se pare super autentic. Atunci cand il vezi in carne si oase, omul asta emana pur si simplu buna dispozitie!
 
De ce iti este cel mai teama la "Vocea Romaniei"?
Nu pot sa zic ca-mi este teama la "Vocea Romaniei" de ceva, de cineva. Asa cum am spus, am venit la aceasta emisiune pentru a ma bucura de tot ce implica.E prea frumos ce mi se intampla. Cum sa-ti fie teama de ceva ce-ti produce atata fericire?
 
Ce crezi ca e mai important: sa castigi banii sau sa te faci cunoscuta si apreciata?
E un sentiment unic sa primesti felicitari din partea oamenilor, a prietenilor, dar mai ales din partea unor persoane care nu te cunosc; e de nepretuit. Cred cu tarie ca e foarte important pentru un cantaret debutant sa fie cunoscut si chiar apreciat de public. Vreau sa le multumesc si eu pe aceasta cale tuturor celor care mi-au trimis mesaje de incurajari, de felicitari, precum si celor care au scris comentarii mai mult sau mai putin binevoitoare, vreau sa le multumesc pentru atentia acordata, pentru timpul petrecut in a scrie acele comentarii. Nu o sa fiu ipocrita, si banii sunt importanti, intre noi fie vorba: e cineva care poate trai fara un ban in buzunar? Insa nu tebuie sa fii omul banului... Asta strica multe persoane din Romania!
 
Care sunt vocile din Romania care te impresioneaza cel mai mult? Dar din afara?
Ii admir foarte mult pe cei 3 antrenori de la "Voce": Horia Brenciu, pentru stilul abordat, show, pe Smiley pentru timbrul vocal deosebit, pe Loredana pentru capacitatea de a canta si de a dansa in acelasi timp, la un nivel superior. O apreciez pe Andra, pentru ca ma regasesc in stilul ei (si mie imi place sa cant si muzica populara si mi se spune ca o fac destul de bine), pe Stefan Banica pentru concertele de Craciun :), pe Nico, pe Monica Anghel. Din strainatate imi plac Beyonce, Rihanna, Minnie Riperton, Ella Fitzgerald, Cesaria Evora, Justin Timberlake, Chris Brown, Jessie J.

NU RATA MARTI, de la 20:15, O NOUA EDITIE DE "VOCEA ROMANIEI"! Pe ProTV si Voyo.ro.

Prima editie a show-ului se vede integral pe Voyo.ro.

Tot pe Voyo.ro gasesti si un interviu exclusiv cu fostul concurent de la "Vocea Romaniei" Iulian Canaf.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni