Tibi Scobiola

Tibi Scobiola

Provin dintr-o familie unde,inca din copilarie, muzica a fost nelipsita!

Imi aduc aminte ca de sarbatori ,ne stringeam toti la masa si cintam!Poate este doar un obicei tipic ardelenesc..cert este ca acest obicei era tratat cu foarte mult respect mai ales atunci cind incepea bunica mea sa cinte :)Mi-am dorit dintotdeauna sa cint,cu toate ca printii mei nu au fost de acord la inceput dar incetul cu incetul,au vazut ca asta imi doresc si iubesc sa fac si cind aveam 11 ani,m-au lasat sa particip la un concurs de muzica populara ,unde am luat locul 2 si au fost foarte mindri de mine,dupa care au inceput sa ma sustina in cariera mea muzicala.

Primul lor sprijin a fost atunci cind eu aveam 17 ani si m-au primit in trupa lor ca solist vocal unde am invatat sa cint muzica de toate genurile dar cel mai mult imi place genul Pop si mi-a placut intotdeauna sa abordez piese care transmit un mesaj si care au stare! 

Am cintat in tara timp de 7 ani alaturi de diverse trupe dupa care la virsta de 24 de ani,am plecat pe vase de croaziera unde timp de 11 ani am cintat si dansat in show-uri de productie alaturi de artisti din intreaga lume!in lumea Live-ului,experienta isi spune cuvintul si eu cred ca asta ma caracterizeaza si nu spun asta din lipsa de modestie!

In 2007,imediat dupa ce m-am intors in tara,am fost finalist la Eurovission cu piesa  Nu pot sa uit, compusa de Laurentiu Duta.

Eu sunt o persoana destul de plictisitoare.. :) in sensul ca, pe plan personal, nu s-au intamplat multe momente importante!am fost si sunt dedicat 100% pe plan profesional findca asta iubesc sa fac, aici ma regasesc si probabil ca din cauza asta ,aici s-au intamplat lucrurile cele mai frumoase!

De exemplu,eram aplaudat in ovatie de catre mii de oameni din toata lumea pe tot parcursul a celor 11 ani petrecuti pe vasele de croaziera si nu numai..!dar cel mai recent moment frumos din viata mea, a fost in aceasta luna pe 24 Mai ,cind eu si colegii mei din bandul TSB, am creat un concert aniversar ptr cei 5 ani de existenta si am avut deosebita onoare de a cinta alaturi de Smiley,Puya,Marcel Pavel...si multi altii!

 Participarea mea la Vocea Romaniei este o provocare!

Doresc sa existe comunicare intre mine si viitorul meu antrenor si acesta sa-mi puna in evidenta abilitatea si usurinta cu care pot sa abordez orice stil muzical!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni