• Emisiuni
  • Vocea României
  • Bucuria si vitalitatea lui l-au molipsit pana si pe "mofturosul" de Marius Moga! Cel mai vesel concurent de la "Vocea Romaniei":

Bucuria si vitalitatea lui l-au molipsit pana si pe "mofturosul" de Marius Moga! Cel mai vesel concurent de la "Vocea Romaniei":

Bucuria si vitalitatea lui l-au molipsit pana si pe "mofturosul" de Marius Moga! <span style="color:#f00;">Cel mai vesel concurent</span> de la "Vocea Romaniei":

Emisiunea este LIVE pe voyo.ro in fiecare marti, de la 20:15

Mihai Toma are 27 de ani si i-a impresionat pe antrenori cu o interpretare foarte vesela a melodiei "Great balls of fire".

"Nu e o voce pe care as alege-o in mod obisnuit dar ai vitalitate. Ma asteptam sa se intoarca si Brenciu, ca sa avem cu cine sa ne luam la harta. La Loredana e cu manusi, cu diamant. M-am gandit ca e mult mai potrivit pentru Brenciu si i-am tot facut semn sa se intoarca, dupa ce m-am intors mi-am dat seama ca nu m-am intors degeaba, isi gaseste loc in echipa mea si chiar un partener cu care sa se dueleze", a declarat Marius Moga.

"Cum zicea Marius, ai o joaca frumoasa in glas si cred ca asta este un atu fata de el care este molcom si mofturos si cred ca daca te duci la el in echipa ii aduci putina veselie, e trist astazi", l-a completat Brenciu pe Moga.

Emisiunea este INTEGRAL pe Voyo.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni