• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs ale lui Cristi Nistor

"Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs ale lui Cristi Nistor

"Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs ale lui Cristi Nistor

Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola si Vizi Imre lupta in aceasta seara, de la 20:30, pentru marele premiu de la "Vocea Romaniei".

Cine este marele castigator "Vocea Romaniei" 2012. Vezi clasamentul final

Cristi Nistor

De mic a fost foarte iubit si rasfatat de parinti. A crescut cu parintii, bunicii si strabunicii. Isi aminteste cu drag, cand era mic si locuia la bloc, ca ai lui il duceau la bunici, pentru ca se pregateau de serviciu, iar bunicii mai departe, la strabunici, pentru ca si ei mergeau la serviciu.

Dintotdeauna le-a spus pe nume alor lui: Sili, Florin, Luci, Sebi, Giuta, Manu. Toti cei mentionati mai sus (mama, tata, bunica, bunicul, matusa, verisorul) sunt foarte talentati in domeniul artistic... ciclu din care iata cateva exemple: mama canta foarte bine vocal, tatal canta foarte bine cu vocea si cu chitara. Luci si Sebi, bunicii din partea mamei sunt amandoi talentati vocal... Ce sa mai, toata familia Nistor canta cel putin cu vocea :))

In copilarie isi aminteste ca ii placea foarte mult sa se joace, sa isi faca prieteni, sa joace fotbal. Era mult mai pasionat de fotbal decat de muzica in acea perioada. Incepuse sa devina un timid ascultator de muzica odata cu casetele cumparate de ai lui din strainatate: Scorpions, Michael Jackson si nu in cele din urma Daniel Iordachioaie cu "Angeeeeelaaaaa" si cu "Ma-ntorc la tiiiine iaaaar si iaaaar, maaare albaaastra ".

Tatal era deosebit de interesat spre a-i insufla microbul muzical si ii punea mai mereu chitara in mana. Dar el tot la fotbal tragea. A inceput sa cante la varsta de 17 ani, la un festival local, Tinere Talente, Ludus, 2001-2002. 

Cat despre pregatirea sa vocala, a invatat mult mai mult ca autodidact, iar tehnica vocala a facut acum muuulti ani, prin 2003, cu domnul Fugaru, timp de cateva luni.

Revezi aici cele mai frumoase momente ale lui Cristi la "Vocea Romaniei":

VIDEO: Cristi Nistor si Dragos Chircu, finalistul Loredanei din primul sezon al show-ului

VIDEO: Cristi Nistor - "Lady In Red"

VIDEO: Cristi Nistor - "It's My Life"

VIDEO: Cristi Nistor la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei"

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni