• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs ale lui Tibi Scobiola

"Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs ale lui Tibi Scobiola

"Vocea Romaniei": La final nu poate fi decat unul. Castigatorul ia totul. Tu cu cine tii? Revezi cele mai frumoase momente din concurs ale lui Tibi Scobiola

Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola si Vizi Imre lupta in aceasta seara, de la 20:30, pentru marele premiu de la "Vocea Romaniei".

Cine este marele castigator "Vocea Romaniei" 2012. Vezi clasamentul final

Tibi Scobiola

Provine dintr-o familie unde, inca din copilarie, muzica a fost nelipsita. Isi aduce aminte ca de sarbatori toata familia se strangea la masa si canta. Acest obicei era tratat cu foarte mult respect, mai ales atunci cand incepea bunica sa cante :) Si-a dorit dintotdeauna sa cante, cu toate ca parintii nu au fost de acord la inceput, dar incetul cu incetul au vazut ca asta isi doreste si iubeste sa faca, iar cand avea 11 ani l-au lasat sa participe la un concurs de muzica populara, unde a luat locul 2 si au fost foarte mandri de el, asa ca au inceput sa il sustina in cariera muzicala.

Primul lor sprijin a fost atunci cand avea 17 ani si l-au primit in trupa lor ca solist vocal. Acolo a invatat sa cante muzica de toate genurile, dar cel mai mult ii place genul pop. A cantat in tara timp de 7 ani, alaturi de diverse trupe dupa care, la varsta de 24 de ani, a plecat pe vase de croaziera unde, timp de 11 ani, a cantat si a dansat in show-uri de productie alaturi de artisti din intreaga lume.

In 2007, imediat dupa ce s-a intors in tara, a fost finalist la Eurovission cu piesa "Nu pot sa uit", compusa de Laurentiu Duta.

Participarea la "Vocea Romaniei" este o provocare! Cel mai mult si-a dorit sa existe comunicare intre el si antrenor, astfel incat acesta sa-i puna in evidenta abilitatea si usurinta cu care poate sa abordeze orice stil muzical.

Revezi aici cele mai frumoase momente cu Tibi la "Vocea Romaniei":

VIDEO: Tibi Scobiola si
Stefan Stan, marele castigator al primului sezon

VIDEO: Tibi Scobiola - "Living On My Own"

VIDEO: Tibi Scobiola - "Secrets"

VIDEO: Tibi Scobiola la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei"

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni