• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei", la cea mai grea etapa - cea a confruntarilor. Afla cine sunt cei care merg mai departe dupa prima editie

"Vocea Romaniei", la cea mai grea etapa - cea a confruntarilor. Afla cine sunt cei care merg mai departe dupa prima editie

"Vocea Romaniei", la cea mai grea etapa - cea a confruntarilor. Afla cine sunt cei care merg mai departe dupa prima editie

"Vocea Romaniei" este integral pe Voyo.ro.

Mari emotii in aceasta seara pentru concurentii de la "Vocea Romaniei". Pretendentii la titlul de cea mai buna voce din tara trebuie sa treaca prin etapa confruntarilor, unde vor interpreta o piesa alaturi de un alt concurent din echipa antrenorului pe care l-au ales.

Regulile se schimba in acest sezon. Daca pana acum in concurs ramanea doar un singur concurent dintre cei doi care se duelaul, anul acesta antrenorii pot alege sa "fure" concurentul eliminat si sa-l aduca in echipa lor.

Prima pereche care a intrat la confruntari a fost formata din Claudia Iuga si Gabriel Burduja, care au interptretat melodia "When you're gone", a lui Brian Adams. 

Smiley a considerat insa ca Gabriela s-a descurcat mai bine si a decis sa mearga alaturi de ea mai departe. "Gabi inca mai are probleme cu tracul", a marturisit antrenorul.

Pentru cel de-al doilea duel, Brenciu i-a ales pe Gabriel Kisczuk si Diana Arvinte. Cei doi concurenti au cantat "Dance, dance", a celor de la BZN, insa prestatia lor a fost desfintata de Monica Anghel, care le-a spus cu sinceritate: "Ati cantat fals!'.

Brenciu a considerat insa ca Diana mai merita si o sansa si a ales sa-l elimine pe Gabriel. Marius Moga a fost incantat de interpretarea concurentului si a apasat imediat butonul pentru a-l fura pe Kisczuk in echipa sa.

Jovana Milovanovic si Madalina Omania au intrat pe scena de la "Vocea Romaniei" pentru a interpreta o piesa pe cat de grea, pe atat de frumoasa: "Garbage - The world is not enough".

Marius a ales-o pe Jovana pentru a merge direct in etapa live-urilor, iar Madalina a parasit concursul.

Loredana i-a desemnat pe Romeo Zaharia si Aurel Niamtu sa se confrunte in aceasta seara, pe melodia lui Dan Spataru, "Nu m-am gandit la despartire". Temperamentul coleric al lui Romeo a influentat decizia Loredanei, dupa cum a recunoscut chiar ea cand a ales sa mearga mai departe cu Aurel Niamtu, spre supararea lui Romeo, care nu a inteles cum de nu a trecut de duel.

Iolanda Moldoveanu si Gabriel Onila, din echipa lui Smiley, au intrat pe scena pentru a canta una dintre melodiile de suflet ale antrenorului, Phil Collins - Another day in paradise.

Timiditatea lui Gabriel pe scena nu l-a convins pe Smiley si nici pe ceilalti antrenori, iar cantaretul a parasit concursul, in timp ce Iolanda ramane in echipa lui Smiley.

Angelo Simonica si Elis Opris au interpretat melodia "Papa was a Rolling Stone", insa antrenorii le-au reprosat celor doi ca au tipat prea mult si ca nu au avut maturitatea necesara pentru a canta o asemenea piesa. Marius Moga a ales sa mearga mai departe cu Angelo, care ii seamana foarte bine antrenorului, atat fizic, cat si din punct de vedere al modului in care canta.

Mihai Chitu si Ruxandra Macarescu, a doua pereche din echipa lui Brenciu care a intrat la duel in aceasta seara a interpretat melodia Kids, a lui Robbie Williams si Kylie Minogue. Cei doi au electrizat publicul cu chimia dintre ei care s-a vazut din plin pe scena. "Va potriviti perfect", le-a spus Lori. 

Brenciu a decis sa o elimine pe Ruxandra, considerand ca Mihai este cel care are sanse mai mari pentru a deveni "Vocea Romaniei".

George Secioreanu si Elena Salaru au avut de cantat o melodie rock, foarte grea: "Creep", a celor de la Radiohead. Pentru cei doi a fost cu atat mai greu sa se dueleze cu cat au dat semne ca se plac foarte mult. "Mie imi plac baietii rai, asa ca George ma atrage. Mi-a spus ca ma place, o fata simte lucrurile astea", a marturisit Elena.

Smiley l-a ales pe George dupa ce amandoi concurentii au oferit o prestatie de exceptie. Elena insa i-a impresionat puternic pe Marius Moga si Horia Brenciu, care au apasat butoanele pentru a o avea in echipele lor. Dupa un schimb dur de replici intre cei doi antrenori, Elena l-a ales pe cel "care nu va sta pe loc cand o vede sus pe toc" si a mers in echipa "Micului Mozart".

Alina Dorobantu si Mihai Bajinaru, din echipa Loredanei au interpretat melodia lui Ricky Martin si a Christinei Aguilera - "Nobody wants to be lonely", iar vocea puternica a Alinei a convis-o pe antrenoare sa mearga mai departe alaturi de ea.

Ultima pereche care a intrat la dueluri sambata seara a fot reprezentata de Dana Torop si Bogdan Olaru, care au interpretat melodia celor de la Simply Red, "If you don't know me by now". Dana a reusit sa treaca peste trac si timiditate, iar melodia i s-a potrivit ca o manusa. Marius Moga a ales sa mearga mai departe impreuna cu ea, iar Smiley a apasat aproape instant butonul pentru a-l fura pe Bogdan.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni