Loredana si Cornel Ilie lanseaza un nou videoclip, pentru piesa "Nu stiu cine esti"

Loredana si Cornel Ilie lanseaza un nou videoclip, pentru piesa "Nu stiu cine esti"

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa "Nu stiu cine esti", o colaborare inedita cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Cei doi au mai cantat impreuna, cel mai recent duet fiind in cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta, insa acest nou single marcheaza prima colaborare oficiala a indragitilor artisti.

"Nu stiu cine esti", compusa de Cornel Ilie, este "o melodie care va crea depedenta", dupa spusele Loredanei.

Noul videoclip a fost filmat intr-un restaurant din Centrul Vechi, in regia lui Laurentiu Rusesc. Spre bucuria multor fani, noul look al antrenoarei de la "Vocea Romaniei", cu parul vopsit intr-o nuanta de blond platinat, tunsa scurt si cu suvitele ravasite, nu este o schimbare permanenta. Filmarile s-au desfasurat pe durata unei zile, iar Loredana a purtat trei tinute spectaculoase, avand totodata si trei coafuri, printre care si o peruca blonda, cu parul scurt. "Imi place sa-mi fac fanii sa traiasca la maxim orice intalnire cu mine", a explicat Lori.

Povestea clipului este una amuzanta si fresh: pe scurt, 12 barbati, printre care si Cornel Ilie, incearca sa-i cucereasca inima Loredanei. "Clipul vorbeste despre modul in care incercam sa gasim dragostea intr-o epoca atat de trepidanta, a vitezei si a Internetului", a spus Loredana.

"La filmarile clipului am retrait putin perioada liceului, cand se intampla sa am si intalniri pe nevazute si cand trebuia sa convingi repede o fata de care-ti placea sa aiba rabdare sa te cunoasca. Asa ca nu doar o gramada de tineri se vor regasi in povestea clipului, dar si cei din generatia mea. M-am distrat, n-am simtit deloc cum a trecut toata ziua de filmari", a spus Cornel Ilie.

"Nu stiu cine esti" va putea fi ascultata si in cadrul concertului pe care Loredana il pregateste pentru 23 noiembrie, "Magic", la Sala Palatului.


BLACK FRIDAY 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday

Black Friday 2013: Televizoare cu pret redus de black friday. Care sunt cele mai bune oferte

BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni