• Emisiuni
  • Vocea României
  • Sosia Selenei Gomez a facut spectacol pe scena de la "The Voice". Uite cat de bine seamana talentata adolescenta cu Selena

Sosia Selenei Gomez a facut spectacol pe scena de la "The Voice". Uite cat de bine seamana talentata adolescenta cu Selena

Sosia Selenei Gomez a facut spectacol pe scena de la "The Voice". Uite cat de bine seamana talentata adolescenta cu Selena

"The Voice" se apropie cu pasi mari de finala celui de-al cincilea sezon, cu doar 10 concurenti ramasi in competitie. Aseara, Austin Jenckes, Jacquie Lee, Will Champlin, Caroline Pennell, Cole Vosbury, Tessanne Chin, Ray Boudreaux, James Wolpert, Kat Robichaud si Matthew Schuler s-au intrecut in a demonstra ca merita titlul de cea mai buna voce a Americii.

Toti ochii au fost insa atintiti asupra lui Jacquie Lee, o adolescenta in varsta de 16 ani, din echipa Christinei Aguilera, care pe langa vocea sa inconfundabila, seamnana incredibil de bine cu Selena Gomez.

Jacquie a interpretat melodia "Clarity", a lui Zedd, iar prestatia tinerei artiste a primit numai complimente din partea juriului. 

"Au fost cateva momente cand s-a vazut ca aveai emotii, insa a fost o interpretare incredibila. Te ador!", i-a spus Cee Lo Green, in timp ce Blake Shelton si-a exprimat dorinta de a o vedea pe adolescenta cantatand melodii mai dificile, adaugand ca ar putea sa interpreteze chiar si piese ale Arethei Franklin.

"Esti incantatoare! S-a vazut ca simteai o vulnerabilitate pe scena, in timp ce cantai, iar acest lucru m-a miscat profund", i-a transmis si antrenoarea sa, Christina Aguilera.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni