Adevarul despre relatia dintre Smiley si Alex Velea

Adevarul despre relatia dintre Smiley si Alex Velea

Dupa ce Smiley a renuntat sa-l mai coopteze pe Alex Velea drept coantrenor la "Vocea Romaniei", multi s-au grabit sa afirme ca cei doi s-ar fi certat. Adevarul este, insa, altul.

Alex Velea insusi a tinut sa risipeasca toate aceste zvonuri, vorbind despre Smiley ca despre "fratele lui", precizand ca au in spate o poveste lunga, "care nu se incheie".

Intr-un interviu citat de Libertatea, Velea spune ca destinul a jucat un rol important in ceea ce priveste apropierea de Smiley.

"Tine foarte mult si de destin, de omul potrivit la locul potrivit. De ce zic asta? Pentru ca am stat o perioada destul de lunga pe bara, nu am facut nimic, decat speram sa ma sune la un moment dat sa-mi zica: "Hai sa facem aia." Ziua aia intarzia sa apara, dar la un moment dat m-am dus in vacanta la Costinesti. Ne-am dus la un club mai devreme decat incepea programul normal. Simplu inca era la probele de sunet. L-am vazut pe Smiley, ne-am salutat si am ramas sa vorbim. Si atunci am facut primele planuri cu ce o sa faca Alex Velea", a rememorat el inceputul colaborarii sale cu Smiley.

"Smiley e familia mea, e fratele meu, intelegi? E fratele meu, nascut de mama. Exista o chimie intre noi. Am trecut prin multe, avem o poveste a noastra, lunga, care nu se incheie. Suntem de abia la primul capitol. Ma bucur ca facem treaba asta. Suna cumva nebun", a mai spus artistul.

Smiley va fi sfatuit si in acest sezon al show-ului "Vocea Romaniei" de prietenul sau, Serban Cazan (foto jos, stanga), absolvent de Conservator si producator in cadrul Hahaha Production, cel care a fost coantrenor si sezonul trecut, asa cum unii au uitat, poate.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni