• Emisiuni
  • Vocea României
  • Sanziana Nicolae s-a dezlantuit pe scena si i-a luat pe toti prin surprindere. Smiley a fost impresionat: "Esti salbatica!"

Sanziana Nicolae s-a dezlantuit pe scena si i-a luat pe toti prin surprindere. Smiley a fost impresionat: "Esti salbatica!"

Sanziana Nicolae s-a dezlantuit pe scena si i-a luat pe toti prin surprindere. Smiley a fost impresionat: "Esti salbatica!"

"Vocea Romaniei" este integral pe voyo.ro.

Sanziana Norina Nicolae a intrat ultima in concurs in editia LIVE de aseara, dar s-a numarat pe locurile fruntase in preferintele publicului, dupa aflarea voturilor. Toti antrenorii au cazut de acord ca Sanziana are ceva special, insa prestatia ei de sambata seara i-a ingenuncheat pe toti, care au recunoscut ca talentul satenei este unul cu totul aparte.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un ipad. Intra AICI

Artista s-a simtit in elementul ei pe scena, unde a interpretat melodia "Give me one reason". Vocea ei puternica, experienta si atitudinea au facut-o pe concurenta sa domine scena de la "Vocea Romaniei", iar Sanziana a adunat numai complimente.

"Ea e o razvratita. In seara asta a fost salbatica. Imi place", a decretat Smiley, iar Loredana a remarcat relaxarea cu care a cantat concurenta, in timp ce Brenciu s-a vazut nevoit sa recunoasca: "Sanziana este vocea din echipa lui Moga pe care o aplaud cel mai aprins".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni