• Emisiuni
  • Vocea României
  • Adela Popescu i-a dat de gol. Ce fac Bartos si Cabral intr-o imagine de colectie: "Nu poti sa pui mana pe o poza atat de valoroasa si sa n-o arati"

Adela Popescu i-a dat de gol. Ce fac Bartos si Cabral intr-o imagine de colectie: "Nu poti sa pui mana pe o poza atat de valoroasa si sa n-o arati"

Adela Popescu i-a dat de gol. Ce fac Bartos si Cabral intr-o imagine de colectie: "Nu poti sa pui mana pe o poza atat de valoroasa si sa n-o arati"

Adela Popescu a scos din arhivele sale foto o imagine extrem de amuzanta pe care nu a rezistat sa nu o imparta si cu fanii sai de pe Facebook.

In imaginea care pare sa fi fost facuta cu ani buni in urma, Pavel Bartos, Razvan Fodor, Alexandru Papadopol si Cabral stau cuminti asezati pe niste jilturi, imbracati in costume negre si cu mainile in poala, cu exceptia lui Bartos, care face nota distinctiva intr-un costum portocaliu si gata parca sa-si ia zborul.

"Nu poti sa pui mana pe o poza atat de valoroasa si sa nu vrei sa le-o arati si prietenilor de pe Facebook",  a scris Adela Popescu pe reteaua de socializare. Fotografia a strans rapid mii de like-uri si zeci de comentarii. "Cel mai tare e Bartos!", "Ce cuminti sunt! Poza asta e de pastrat, pus in rama si dat cadou peste ani!", "Bartos face diferenta! Ce se mai ruga la sfintii de pe tavan", "Cata cumintenie! Erau cumva pedepsiti?", "Unul mai smerit la ca altul", au scris fanii Adelei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni