• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley si-a uimit fanii cu o transformare de 60.000 de LIKE-uri: "M-am tuns!" Cum arata acum antrenorul de la "Vocea Romaniei"

Smiley si-a uimit fanii cu o transformare de 60.000 de LIKE-uri: "M-am tuns!" Cum arata acum antrenorul de la "Vocea Romaniei"

Smiley si-a uimit fanii cu o transformare de 60.000 de LIKE-uri: "M-am tuns!" Cum arata acum antrenorul de la "Vocea Romaniei"

Smiley a trecut prin numeroase transformari de-a lungul anilor, insa de ceva timp incoace cantaretul gasise frizura ideala cu care a cucerit mii de fane.

Cu cateva zile inainte de semifinala de la "Vocea Romaniei", Smiley a decis ca este timpul pentru o schimbare de look, asa ca s-a tuns si le-a aratat rezultatul fanilor sai de pe Facebook.

"M-am tuns", a scris artistul pe reteaua de socializare, iar imaginea in care apare ciufulit a stras aproape 60.000 de like-uri si sute de comentarii.

"Vocea Romaniei" revine sambata cu semifinala LIVE, de la 20.30, la ProTV.


 

Descarca aplicatia Vocea Romaniei si poti castiga un iPad Air!

Cantaretul a primit complimente pentru noul sau look, dar fanii sai au avut o singura obiectie la infatisarea lui Smiley: "Tie ti-ar sta bine si tuns la chelie", "Tot frumos esti! Dar barba cand o dai jos?", "Acum mai ramane doar sa te si barbieresti".

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni