YorGa si Brighi lanseaza pieasa "Strop de fericire". Asculta aici noul single - AUDIO

YorGa si Brighi lanseaza pieasa "Strop de fericire". Asculta aici noul single - AUDIO

YorGa aduce vara asta un “Strop de fericire” pe piata muzicala din Romania. “Pune iubire in fiecare strop din paharul tau de fericire!”.

Uitam sa fim fericiti si sa ne bucuram la intensitate maxima de fiecare moment. Insa noi suntem proprii alchimisti, noi ne ocupam de reteta fericirii noastre.

Care sunt ingredientele? Ce mai adaugam si la ce renuntam? Este fericirea doar o iluzie? Nu trebuie sa cautam raspunsuri la intrebari, ci doar sa fim fericiti, in orice moment.

Citeste si: Elena Javelea, fosta concurenta de la "Vocea Romania", lanseaza piesa "Spre tine". Single-ul se aude aici - AUDIO

YorGa colaboreaza cu frumoasa Brighi pentru primul lor single. Piesa este lansata concomitent in doua versiuni: in limba romana si in limba engleza.

Pentru Brighi, feat-ul cu YorGa, pentru piesele "Strop de fericire / Every drop", aduce o schimbare de stil muzical, dupa single-ul "Motivul meu", lansat la inceputul acestui an, si colaborarile cu Speak, Pacha Man, Dorian si Snoop Dog. Frumoasa artista a participat la Vocea Romaniei, in sezonul cu numarul 4, unde a ajuns pana in semifinale in echipa lui Marius Moga.

Ambele versiuni, atat cea in limba romana, cat si cea in limba engleza, sunt compuse de catre Gabriel Baruta, compozitorul a numeroase piese remarcabile din muzica romaneasca, precum "Hearts Collide", single-ul Ancai Florescu.

Baietii de la YorGa si Brighi au intrat aseara in laborator, unde au filmat videoclipul pieselor "Strop de fericire / Every drop", pe care urmeaza sa il lanseze in curand.

Abia astept sa terminam clipul Posted by Brighi on Thursday, April 30, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni