• Emisiuni
  • Vocea României
  • Marius Moga lanseaza al 2-lea single din cariera – “Suntem Pasari Calatoare” feat. Achi - VIDEO

Marius Moga lanseaza al 2-lea single din cariera – “Suntem Pasari Calatoare” feat. Achi - VIDEO

Marius Moga lanseaza al 2-lea single din cariera – “Suntem Pasari Calatoare” feat. Achi - VIDEO

Dupa ce a compus muzica pentru toata crema de artisti din Romania, Marius Moga a lansat primul single in 2014, “Pe barba mea”, o piesa de rezistenta pe frecventele posturilor de radio si tv din Romania. Acum a venit momentul pentru cel de-al doilea single, “Suntem Pasari Calatoare” feat. Achi, o piesa cu mesaj pozitiv si inspirational, in care sigur o sa te regasesti si tu!

Sunt foarte bucuros sa va prezint piesa asta ca fiind un imn al plimbaretilor de pretudinteni! Viata e o intreaga calatorie, iar noi zburam liberi ca niste “pasari calatoare”! De cand am inceput sa compun piesa asta cu Achi, am stiut ca trebuie sa cante si el piesa, pentru ca se potriveste perfect. Este un artist foarte talentat de la DeMoga Music, care promite multe in cariera lui.”, a declarat Marius Moga.

Citeste si: Smiley, povestea din spatele videoclipului pentru piesa "Oarecare"

Achi este artist, compozitor si producator la DeMoga Music, incepand cu anul 2013. Canta de la varsta de 4 ani, cand le-a spus parintilor ca isi doreste ca fie ca artistii de la televizor. Astfel ca a facut parte ani de zile din corul Alegretto, a prezentat emisiuni pe Acasa TV, TVR, National TV si a castigat premii la festivaluri de muzica pentru copii (Trofeul Mamaia Copiilor 2011). 

Calatoria mea in studiourile DeMoga Music a inceput acum 2 ani, cand Marius Moga m-a chemat in Tabara de Muzica. Cu un an inainte de a ma prezenta la casting, am inceput sa-mi imaginez ca as vrea sa-mi auda Marius piesele si ideile. Iata ca nimic nu este intamplator, iar orice experienta pe care o traim este o lectie de viata. Asa este si “Suntem Pasari Calatoare”, o piesa cu mesaj pozitiv, pe care sunt mandru ca o cant impreuna cu Marius.”, a marturisit emotionat Achi.

Videoclipul, in regia lui Iulian Moga, exprima faptul ca viata este o calatorie, plina de aventuri, din care iubirea nu lipseste. Marius Moga, Achi si gasca de plimbareti de la DeMoga Music, au calatorit prin toata tara la filmari, iar rezultatul final este un clip plin de emotie si voie buna.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni