• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vineri e Vocea! A mai ramas o zi pana incepe cea mai buna competitie a vocilor, numai la PROTV, de la 20:30!

Vineri e Vocea! A mai ramas o zi pana incepe cea mai buna competitie a vocilor, numai la PROTV, de la 20:30!

Vineri e Vocea! A mai ramas o zi pana incepe cea mai buna competitie a vocilor, numai la PROTV, de la 20:30!

A mai ramas o zi pana la startul celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei! Concurenti cu voci formidabile, 4 antrenori, un prezentator, multa distractie si emotie! Toate acestea, dar si multe alte surprize ii asteapta pe romani intr-un nou sezon de exceptie. Incepand de vineri, 18 septembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor lua parte la un spectacol desavarsit si la lupta antrenorilor pentru a atrage in echipa lor cele mai bune voci din Romania.

Tudor, Loredana, Smiley si Moga sunt nerabdatori sa inceapa show-ul si sa le arate romanilor cei mai talentati concurenti, alaturi de care ei au ales sa mearga mai departe spre castigarea marelui trofeu Vocea Romaniei. Si Pavel Bartos este entuziasmat de inceperea celui de-al cincilea sezon, fiind in permanenta alaturi de concurenti, sustinatorii lor si antrenori.

Incepe Vocea! Nu o sa va vina sa credeti, dar ne distram si anul asta!”, a spus Tudor Chirila.

E un nou sezon, un nou inceput! Am o echipa extraordinara, poate cea mai puternica de pana acum si imi doresc ca eu, Loredana, sa fiu la inaltimea asteptarilor echipei mele si, bineinteles, a telespectatorilor! Si poate chiar sa le depasesc!”, a declarat Loredana.

Smiley, incantat de concurentii din echipa sa si de noul sezon, a declarat: “In cel de-al cincilea sezon de Vocea Romaniei vom avea parte de multa actiune. Trebuie sa ne asteptam la rasturnari de situatie, la multe emotii, la un show dinamic si mai intens ca niciodata. Chiar daca suntem obisnuiti ca toate filmele de actiune sa aiba un final previzibil, in competitia vocilor de anul acesta orice este posibil. Eu sunt optimist in ceea ce priveste echipa mea. Am caractere puternice, voci bune cu un potential imens de a se transforma in voci extraordinare. Am incredere ca pot sa scot la lumina tot ce este mai bun din fiecare si ca vom reusi sa facem impreuna un spectacol frumos. Nu uitati, in fiecare vineri e Vocea Romaniei!”.

Vineri incepe goana dupa voci! O sa fie un sezon in care competitia va fi dura, dar benefica voua, celor de acasa. Am incredere in oamenii mei speciali, care vor crea momente deosebite si emotionante. Echipa Moga face Show!”, a spus Marius Moga, increzator in echipa sa de anul acesta.

Toata Romania este invitata, incepand de vineri, sa ia parte la cel mai bun spectacol al vocilor, alaturi de cei mai buni antrenori si cel mai carismatic prezentator, de la 20:30, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni