• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii au aplicat noi tactici de convingere la Vocea Romaniei! Cine sunt concurentii care au trecut mai departe

Antrenorii au aplicat noi tactici de convingere la Vocea Romaniei! Cine sunt concurentii care au trecut mai departe

Antrenorii au aplicat noi tactici de convingere la Vocea Romaniei! Cine sunt concurentii care au trecut mai departe

Aseara au continuat auditiile pe nevazute la Vocea Romaniei, iar opt concurenti si-au gasit cate un loc intr-una dintre cele patru echipe. Telespectatorii au avut parte de un show incredibil, voci puternice, vibratie, comentarii surprinzatoare ale antrenorilor, multa emotie si entuziasm.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:00, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:00, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.3 milioane de romani. 

A sasea editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 13.5 puncte de rating si 32% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 7.7 puncte de rating si 18.3% share. 

Voci puternice, reactii savuroase si determinare

Lupta concurentilor pentru un loc in #echipatudor, #echipaloredana, #echipasmiley si #echipamoga devine din ce in ce mai intensa. Antrenorii au avut inca o misiune grea aseara, dar au reusit sa duca mai departe in competitie inca opt voci senzationale. Reactiile si replicile lor au fost de cele mai multe ori amuzante, iar argumentele pentru a-i atrage pe cei mai buni in echipele lor au fost ascultate cu atentie si rasplatite pe masura.

Iulian Selea a deschis cea de-a sasea seara de auditii pe nevazute. Concurentul a cantat o melodie care necesita o tehnica vocala de exceptie, Take me to church, si a reusit sa o impresioneze pe Loredana cu timbrul sau grav. Antrenoarea a fost singura care s-a intors pentru Iulian si, fascinata de aparitia lui, i-a spus: “La 16 ani canti foarte frumos si ti-ai ales o piesa deosebita, o piesa nu tocmai usoara. Ma surprinde si aparitia ta, ai un look extraordinar!”

Paula Rotar a interpretat intr-o maniera proprie melodia Sail si i-a sedus pe Smiley, Loredana si Tudor cu vocea sa, care s-au intors pentru a o convinge sa mearga in echipa lor. “Esti cam genul meu. Voce ai, e clar! Si, doresc sa scoatem actoria din sufragerie si s-o punem pe sticla si in cantat.”, i-a spus Tudor. Chiar daca i-a fost greu sa-si stapaneasca emotiile, concurenta a ales sa mearga mai departe in competitie, spre marele trofeu Vocea Romaniei, alaturi de Tudor.

Antrenorii au fost fascinati aseara de vocea Norei Denes, care a cantat din spatele cortinei melodia Highway to hell. Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au intors pentru ea, iar lupta a inceput. Antrenorii au venit cu fel de fel de argumente pentru a o convinge sa li se alature. “Am simtit energia pe care mi-ai transmis-o, mi-a placut foarte tare interpretarea ta, si, de obicei, imi place sa ma bat pe vocile rock cu Tudor. Nu pot sa-l las niciodata singur.”, i-a spus Smiley, alaturi de care Nora merge mai departe in competitie.

Cu toate ca a fost extrem de emotionat, Adrian Tanase a cantat impecabil melodia When a man loves a woman si a reusit sa intoarca trei scaune. Moga, Smiley si Tudor au negociat cu el minute in sir si i-au explicat de ce ar trebui sa aleaga echipa lor. “Mi se pare ca ai cantat piesa asta foarte bine, ti-ai structurat partile, ti-ai dozat bine aerul. Ai si un ambitus destul de ofertant. Mi-a placut foarte mult cum ai cantat.”, i-a transmis Moga, in echipa caruia Adrian a decis sa mearga. 

Luciana Stefan a interpretat piesa Trouble with my baby si a reusit sa creeze momente spectaculoase in cantec. Vocea ei puternica i-a determinat pe Moga si Loredana sa se intoarca si sa inceapa lupta pentru ea. “Mie mi-a placut foarte mult ca ai energie, pofta de cantat si ca ai dat viata piesei. A fost o poveste si de aia m-am intors. Mi-as dori sa faci parte din echipa mea!”, i-a spus Moga, care a reusit sa o ia pe Luciana in echipa.

Modul in care Ibitoye Oluwatobi (Tobi) a cantat melodia A man’s world l-a convins pe Tudor sa se intoarca foarte repede, urmat fiind de Smiley. Cei doi antrenori s-au ridicat in picioare la finalul momentului si au aplaudat interpretarea concurentului. Incantat de vocea lui Tobi, dar si de aparitia sa, Smiley i-a spus: “Bine ai venit! Chiar te vreau in echipa mea! Sunt de-a dreptul uluit de interpretarea ta. E fix o piesa de interpretare asta, de feeling. Daca nu ai feeling, nu ai cum sa faci piesa asta sa straluceasca.”. Tobi, convins fiind ca alaturi de Smiley va face o treaba extraordinara la Vocea Romaniei, a decis sa mearga mai departe in echipa antrenorului.

Chiar daca nu a fost cea mai buna zi a ei, Tonina Tarnosche a interpretat aseara melodia Walking in Memphis si a reusit sa o convinga pe Loredana ca merita sa mearga mai departe. Antrenoarea  a crezut in calitatile vocale ale concurentei si i-a spus: “As vrea sa le demonstrezi in etapa urmatoare ca ai o voce foarte calda, foarte frumoasa si un suflet pe masura. Nu conteaza vocea daca nu e dublata de un caracter pe masura. E o energie pe care o simti. Vocea e oglinda sufletului.”

Si Delia Pitu se numara printre concurentii care continua experienta Vocea Romaniei. Concurenta a cantat melodia If I ain’t got you, iar Moga si Tudor s-au intors si au facut tot posibilul sa o ia in echipa lor. “Cred ca e mult de lucru si cred ca ti-ar prinde bine sa lucrezi cu mine. Ne meritam unul pe altul cumva. Mie imi plac provocarile si la asta ma gandeam inainte sa apas pe buton.”, i-a transmis Tudor, in echipa caruia Delia va merge mai departe.

Inca opt concurenti si-au gasit aseara un loc intr-una dintre cele patru echipe. Fiecare antrenor a adus cate doua voci de exceptie in echipa sa, iar dupa cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute, Tudor are 13 concurenti, Smiley si Moga au cate 12, iar Loredana 11 concurenti.

Vocea Romaniei revine saptamana viitoare cu ultima editie de auditii pe nevazute. Au mai ramas foarte putine locuri, asteptarile antrenorilor sunt din ce in ce mai mari, iar concurentii vor face tot posibilul sa impresioneze si sa intre in lupta pentru marele trofeu Vocea Romaniei si premiul de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii pot afla noutati despre antrenori, ii pot cunoaste mai bine pe concurenti si isi pot alege favoritii la Vocea Romaniei. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni