• Emisiuni
  • Vocea României
  • Auditiile pe nevazute s-au incheiat! Echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei sunt complete!

Auditiile pe nevazute s-au incheiat! Echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei sunt complete!

Auditiile pe nevazute s-au incheiat! Echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei sunt complete!

Aseara, ultimii opt concurenti au completat cele patru echipe la Vocea Romaniei! Ultima editie de auditii pe nevazute a adus voci incredibile si reactii nebanuite ale antrenorilor, care s-au luptat minute in sir pentru a-i convinge pe cei mai buni sa mearga mai departe in competitie alaturi de ei.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:43, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:49, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.3 milioane de romani. 

Cea de-a saptea editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 13 puncte de rating si 31.3 % share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 7.7 puncte de rating si 18.4% share. 

Concurenti determinati si lupta apriga pentru cele mai bune voci

Ultima runda de auditii pe nevazute a noului sezon Vocea Romaniei a starnit reactii surprinzatoare in randul celor patru antrenori, care au facut tot posibilul sa-si completeze echipele cu cele mai bune voci, cu care sa mearga mai departe spre marele trofeu. Chiar daca au fost plini de emotii, concurentii au fost hotarati si dornici sa demonstreze ca locul lor este intr-una dintre cele patru echipe ale celei mai bune competitii a vocilor.

Diana Hetea a urca prima asaera pe scena. Este o violonista extrem de talentata, muzica o face fericita, iar acest lucru se simte. A cantat o melodie sensibila, Make you feel my love, iar tehnica ei vocala i-a impresionat pe Tudor, Moga, Smiley si Loredana, care s-au intors pentru a o lua in echipa lor. “Intr-un fel, eu am provocat aceasta avalansa! In afara de faptul ca amandoua cantam, cantam si la vioara! Vioara te-a ajutat pe tine sa ai aceasta sensibilitate in voce si conteaza enorm!”, i-a spus Loredana, alaturi de care Diana merge mai departe in competitie.

La doar 16 ani a starnit discutii aprinse intre antrenori. Gabriela Amzaru a cantat melodia Ileana, Ileana si a reusit sa intoarca doua scaune. Loredana si Smiley au fost vrajiti de vocea concurentei si s-au luptat pret de cateva minute pentru a o convinge sa mearga in echipa lor. “Esti superba! M-a surprins alegerea ta. E o piesa deosebita si cred ca nu oricine poate sa cante piesa asta. Mi-ai placea tare mult sa vii in echipa mea!”, i-a spus Loredana. Gabriela a ascultat-o pe antrenoare si merge in urmatoarea etapa in echipa Loredana.

Chiar daca nu a avut sustinatori, Alexandru Florea a beneficiat de sprijinul lui Pavel Bartos atat inainte de a intra pe scena, cat si in timpul interpretarii melodiei Bed of roses. Versatilitatea sa si efectul din voce i-a determinat pe Loredana si Moga sa se intoarca pentru el. Antrenorii au incercat cu fel de fel de argumente sa-l convinga pe Alexandru sa aleaga echipa lor, insa acesta l-a ascultat pe Moga, care i-a spus: “Mi-ar face mare placere sa faci parte din echipa mea! Vocea ta s-ar putea sa fie buna si pe un pop-rock, nu doar asa, pe nisa asta. Oamenii si-ar dori sa vada ca nu esti fixat doar pe un gen, ci ca esti multilateral dezvoltat.” si a decis sa mearga in echipa antrenorului.

Ioana Sapianu a cantat intr-un mod original si extrem de curajos melodia Radioactive, iar Smiley si Moga au rezonat cu interpretarea ei si au vrut sa o cunoasca. Cei doi antrenori s-au intors la momentul Ioanei si au incercat sa o convinga sa li se alature intr-una dintre cele doua echipe. Concurenta a decis in cele din urma sa mearga in echipa Moga. “N-am mai auzit piesa asta cantata de o voce feminina. Asta canti de obicei? Bine ai venit in echipa mea!”, i-a spus Marius.

Sergiu Ferat a cantat aseara din spatele cortinei melodia Man in the mirror si l-a impresionat pe Smiley cu interpretarea sa. Antrenorul s-a intors si, incantat de alegerea facuta, a spus: “Sergiu Ferat, al meu esti! Ai cantat piesa asta in stilul tau. Mi-a placut foarte tare, mi-a placut foarte mult vocea ta si esti in echipa mea deja!”.

Sara Mihali a interpretat melodia Rise like a Phoenix, iar dramatismul din vocea sa i-a convins pe Smiley si Loredana sa se intoarca si sa incerce sa o aduca in echipa lor. “L-ai construit frumos si te-ai dus pana spre final, ai creat asa o tensiune si ai ajuns pana aici la noi si ne-am intors, iar eu te vreau in echipa mea!”, i-a spus Loredana. Chiar daca Sara si-a dorit sa-l imbratiseze pe Smiley, iar antrenorul a mers alaturi de ea pe scena, concurenta a decis in final sa mearga mai departe in competitie in echipa Loredana.

Cristina Popa a venit la auditiile pe nevazute sigura pe ea si pe calitatile sale vocale. A cantat melodia Lean on si l-a impresionat pe Smiley, care s-a intors si a avut o surpriza. Cei doi au mai colaborat in trecut, iar acum, fericit de alegerea facuta, antrenorul i-a spus concurentei: “Cristina, ai o voce senzationala! Mie intotdeauna mi-a placut timbrul vocii tale si ma bucur foarte tare ca m-am intors!”.

Andreea Manasia a ales aseara o piesa grea, If I were a boy, si, chiar daca a avut mici scapari, Tudor a apreciat interpretarea concurentei, a crezut in ea si s-a intors pentru a o lua in echipa sa. Bucuros ca a luat aceasta decizie, antrenorul i-a spus: “Eu cred ca va fi foarte interesant! Bine ai venit in echipa mea!”.

Echipele s-au completat cu cele mai bune voci din acest sezon. Fiecare antrenor are cate 14 concurenti in echipa, care vor incepe sa se dueleze saptamana viitoare. Va fi voce contra voce, va fi dur, dar frumos!

Cea mai buna competitie a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu prima runda a duelurilor. Telespectatorii vor vedea cum au decis antrenorii sa formeze cuplurile pentru aceasta etapa a competitiei, cum au evoluat concurentii si care dintre acestia vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu Vocea Romaniei si de premiul in valoare de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii pot afla noutati despre antrenori, ii pot cunoaste mai bine pe concurenti si isi pot alege favoritii la Vocea Romaniei. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni