• Emisiuni
  • Vocea României
  • Primele noua cupluri de duelisti intra in ring la Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

Primele noua cupluri de duelisti intra in ring la Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

Primele noua cupluri de duelisti intra in ring la Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

Astazi incep marile dueluri de la Vocea Romaniei, iar locul in care antrenorii au ales sa anunte concurentii cu cine se vor duela va fi unul inedit, la inaltime, care sa le dea putere si sa ii pregateasca de lupta.

56 dintre cei care s-au prezentat la auditiile pe nevazute au reusit sa intoarca cel putin un scaun si sa ajunga in cea de-a doua etapa a competitiei. Lupta devine acum din ce in ce mai dura! Antrenorilor nu le-a fost deloc usor sa formeze cele mai bune duete, dar au reusit si au petrecut zile intregi alaturi de concurenti pentru a-i ajuta sa creeze momente perfecte pe scena si sa arate tot ce au mai bun. Chiar daca unul dintre duelisti nu va reusi sa mearga mai departe in echipa antrenorului in care se afla acum, ceilalti trei antrenori il pot salva si astfel ii mai pot oferi o sansa.

Citeste si: Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

In seara aceasta vom vedea cine sunt concurentii pe care Tudor, Loredana, Smiley si Moga ii vor alege sa ramana in competitie si pe cine vor decide sa salveze in ultimul moment. Nu vor lipsi din prima zi a duelurilor nici momentele amuzante, replicile sau reactiile surprinzatoare ale antrenorilor, care se vor ridica de pe scaune si vor dansa, sub coordonarea lui Smiley, dar vor vorbi si in rime, fiind inspirati de unul dintre momentele prezentate pe scena.

Melodii precum Crazy, Need you now sau Loosing my religion vor fi interpretate in forta vineri de catre cele noua cupluri de concurenti si vom vedea cine vor fi cei alesi sa mearga in etapa semifinalelor.

Astazi, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show desavarsit alaturi de voci de exceptie, decizii neasteptate ale antrenorilor, reactii incredibile si lupta apriga pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni