"Vocea Romaniei", LIVE, de la 20:30, la ProTV. Afla ce se intampla in culise

"Vocea Romaniei", LIVE, de la 20:30, la ProTV. Afla ce se intampla in culise

De 1 decembrie competitia devine sarbatoarea muzicii la Vocea Romaniei! Urmatorii  concurenti isi unesc vocile in cinstea Romaniei! Cu cele mai bune piese, alese de anternori pentru elevii lor, acestia sunt gata sa aduca telespectatorilor un spectacol memorabil. Vor fi alese cele mai  bune voci,  care vor merge in etapa urmatoare si vor continua lupta pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro.

18:27: "La multi ani, Romania! La multi ani romani! Intr o zi atat de speciala ca ziua nationala a Romaniei, la Pro tv, la Vocea Romaniei, voi face spectacol pentru voi! Stiu ca mi sunteti cel putin cu sufletul aproape si asta e tot ce conteaza! Votati Cristina Vasopol!"

Cristina Vasopol



18:07: "Le transmit romanilor un calduros La multi ani! Sa fie bine si in pace si sa zambeasca! Sa se uite la Vocea Romaniei in seara asta pentru ca va fi un spectacol pe cinste! Am mare nevoie de voi toti in aceasta seara! Va multumesc din suflet pentru sprijin!"

Bogdan Vladau



17:49: "Eu sunt pregatit si daca le place lor, sa ma voteze! Daca nu, sa nu ma voteze si sa le dea Dumnezeu sanatate! La multi ani, Romania! La multi ani, PRO TV! Si mai usor cu bautura, ca eu azi nu pot"

Mihai Rait



17:30: "In seara asta o sa aduc foarte multa energie si voce pe scena. Sper sa dansati si sa va distrati alaturi de mine! Fiti cu ochii in patru de la 20:30 pentru am o mare supriza pt voi! Si, bineinteles, votati Iulian Selea!"

Iulian Selea



17:10: "Sunt foarte bucuroasa ca am ocazia sa cant pe 1 decembrie si sa le dedic tuturor romanilor momentul meu! Am pregatit o piesa cu un mesaj puternic si imi doresc sa o traiti si voi, alaturi de mine, la intensitate maxima! Am nevoie de sustinerea voastra pentru a ma bucura, in continuare, de astfel de momente pe scena de la Vocea Romaniei!"

Cristina Stroe



16:53: "Sustin sinceritatea si eu cred ca dupa fiecare zambet exista o oarecare melancolie. De aceea voi interpreta o piesa care va descrie perfect aceasta situatie. Un artist adevarat performeaza indiferent de starea lui!"

Tomi Weissbuch



16:39: "Voi canta din inima pentru inima! Votati cu sufletul in seara asta!"

Alex Florea



16:34: Repetitiile merg struna!






16:23: "Daca va place prestatia mea si veti simti ceea ce voi canta, puteti sa ma votati!"

Andrei Vitan



16:05: "In seara asta, o sa fie mai mult decat voce! Am pregatit o melodie draga mie si fiului meu, de care mi-e dor! Imi doresc ca tot Maramuresul sa cante cu mine intr-un suflet, e o melodie pentru romanii de pretutindeni! Sper sa vibrati cu totii pe acest mesaj universal valabil. E 1 decembrie si imi doresc ca momentul meu sa apropie familiile inainte de sarbatori! Sustinerea voastra conteaza enorm pentru mine, ma poate duce in etapa urmatoarea etapa"

Nora Denes



15:48: "Momentul meu va fi foarte emotionant si sper sa ajunga cat mai aproape de inimile tuturor celor care se vor uita in seara aceasta. Imi doresc din toata inima sa raman cat mai mult in aceasta competitie, pentru ca mai am multe de dovedit. In aceasta zi de sarbatoare, mi-ar placea sa-mi aratati cat de mult sunt integrat in aceasta tara si imi doresc ca toti cei care se regasesc in povestea mea sa ma voteze!"

Michel Kotcha



15:30: " Incep prin a spune ca in seara asta voi interpreta un hit international, lucru care e o mare responsabilitate pentru mine. In acelasi timp, e si un mare avantaj, cred ca 99% din populatia intregului glob se regaseste in ceea ce transmite aceasta melodie, cel putin o data in viata s-a intamplat sa fim dezamagiti de persoana iubita si sa consideram foarte dificila o impacare, in ciuda momentelor superbe din trecut. Votati-ma daca va place ceea ce auziti si ceea ce vedeti. Eu stiu doar ca voi da totul in interpretarea acestei piese, asa cum o fac de fiecare data, numai pentru voi!"

Diana Hetea



15:12: "In seara asta voi canta o piesa de care sunt indragostita si o iubesc si pe artista care a cantat-o! E o piesa plina de pasiune, este grea, trebuie interpretata intr-un fel in care sa convingi, pentru ca are un mesaj foarte puternic si a fost interpretata de o artista desavarsita, cu o voce unica. Sunt onorata sa o cant in seara asta! Votati ce va place voua cel mai mult!"

Cristina Balan



14:54: "Daca dragostea pe care o voi transmite in seara aceasta va trece de micile ecrane si va ajunge in sufletele voastre mari, votati Daniel Balan!"

Daniel Balan


14:36: "Voi canta cu sufletul in seara aceasta si orice s ar intampla voi continua sa cant cu sufletul pentru toti cei care asculta muzica buna. Va multumesc din tot sufletul pentru ca sunteti acolo pentru noi!"

Claudia Andas



14:18: "Daca emotia din interpretarea mea va reusi sa ajunga la inimile voastre si daca va doriti sa ma revedeti in etapa urmatoare cu mult mai multe surprize, va rog sa-mi acordati voturile voastre in seara asta!"

Tincuta Fernea



 

14:00: "Am mari emotii pentru seara asta. Am un moment deosebit si sunt tare mandra de tot ce am lucrat cu echipa si sper sa le placa si celor de acasa si sa ma voteze. Am nevoie de sustinerea voastra, sper sa va placa si sa ma ajutati sa merg in etapa urmatoare la Vocea Romaniei!"

Diana Cazan



15:14: Ne pregatim de editia LIVE la Vocea Romaniei, de la 20:30 la PROTV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni