Alexandra Mitroi de la Vocea Romaniei a lansat o noua melodie, Kiss Me

Alexandra Mitroi de la Vocea Romaniei a lansat o noua melodie, Kiss Me

Geo Da Silva marturisea la inceputul verii ca, in "urmatoarele 3 luni, va lansa 3 piese si 3 videoclipuri". In urma cu cateva zile, a lansat cel de-al doilea single, Kiss Me, dupa ce in cu cateva saptamani aparea piesa "I Want You", alaturi de Mr Sax.

Ca si in cazul altor piese lansate, Geo Da Silva este si compozitorul noului single "Kiss Me", lansat in colaborare cu DJ Gabro, Mr Sax si Alexandra Mitroi. De aceasta data, Geo a compus piesa alaturi de Cosmin Basasteanu si Alexandra Mitroi. Videoclipul este regizat de catre Ovidiu Roteliuc si a fost filmat in Timisoara.

In urma cu cateva luni, Geo Da Silva a lansat o piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Alexandra Mitroi s-a facut remarcata in 2015 la Vocea Roamniei datorita calitatilor ei vocale. Colaborarea dintre cei doi a aparut in mod natural in urma lansarii primului ei single "Inside Story" . Desi Alexandra sustine cu tarie ideea de "band" , a acceptat provocarea lansata de Geo, iar rezultatul este inedit.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni