• Emisiuni
  • Vocea României
  • Amir, Ana, Ioana si Razvan, din echipa Smiley, promit o seara de neuitat in cea de-a doua editie LIVE Vocea Romaniei!

Amir, Ana, Ioana si Razvan, din echipa Smiley, promit o seara de neuitat in cea de-a doua editie LIVE Vocea Romaniei!

Amir, Ana, Ioana si Razvan, din echipa Smiley, promit o seara de neuitat in cea de-a doua editie LIVE Vocea Romaniei!

VINERI, de la 20:30, spectacolul continua in cea de-a doua editie live Vocea Romaniei! Scena este pregatita, iar concurentii si antrenorii fac ultimele probe pentru momentele pe care le pregatesc in detaliu.

Amir Arafat, Ana Munteanu, Ioana Visinescu si Razvan Marcuci, din echipa Smiley, sunt gata pentru o seara de neuitat si promit sa faca show in al doilea live al celei mai tari competitii a vocilor.

Amir Arafat s-a nascut in Iasi, dar cand avea sapte ani s-a mutat cu parintii in Palestina, locul natal al tatalui. A locuit acolo pana la 18 ani, cand a decis ca este momentul sa revina in Romania din doua motive: tocmai obtinuse o bursa in arhitectura si aici locuia si bunica lui. Amir a inceput sa cante la 20 de ani, din pura pasiune. Este casatorit, are o fetita de un an, iar sotia este cea mai mare sustinatoare a lui.

Ana Munteanu vine din Chisinau, unde studiaza xilofonul, tobele si pianul, la Liceul de muzica Ciprian Porumbescu. Mosteneste talentul de la parintii ei, care au calitati vocale exceptionale. De-a lungul timpului, Ana a participat la numeroase concursuri si festivaluri, unde a avut rezultate notabile. Studiaza foarte mult si toata viata ei se invarte in jurul muzicii.

Ioana Visinescu este din Pitesti, dar este studenta la Conservator in Bucuresti. A studiat canto, chitara si pianul si este extrem de pasionata de tot ceea ce inseamna arta. Ioana este o aparitie extravaganta, se face rapid remarcata si spune ca nu poate sta foarte mult timp cu acelasi look. Se tunde si se coafeaza singura si isi modifica singura hainele. Totul in jurul ei se rezuma la muzica, insa iubeste si sa citeasca si sa socializeze.

Razvan Marcuci a fost salvat de Smiley in etapa Confruntarilor. Vine din Timisoara si canta de la 12 ani. Stapaneste foarte bine chitara, tobele, contrabasul si pianul, insa nu a participat pana acum la vreun concurs. Chiar daca nu a luat lectii de canto, Razvan este si solist vocal si face parte dintr-o trupa de cover-uri. Acasa are un studio si cocheteaza si cu productia muzicala. 

Vineri, romanii isi pot alege preferatii atat prin sms, la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. 

Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitata de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecarei editii live.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni