• Emisiuni
  • Vocea României
  • Stefan, Jane, Ana, Amir, Diana, Zsuzsana, Mano si Andrada intra in Semifinala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30

Stefan, Jane, Ana, Amir, Diana, Zsuzsana, Mano si Andrada intra in Semifinala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30

Stefan, Jane, Ana, Amir, Diana, Zsuzsana, Mano si Andrada intra in Semifinala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30

Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor de 1 decembrie o adevarata sarbatoare a muzicii! 

Concurentii au interpretat in mod original unele dintre cele mai cunoscute si indragite melodii romanesti, au prezentat momente pline de bucurie, emotie si vibratie, si au transmis foarte multa bucurie, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot au aplaudat fiecare reprezentatie si au fost mandri de evolutia echipelor lor. Chiar daca toti cei 16 concurenti care au urcat aseara pe scena au fost extraordinari, numai opt dintre ei merg in semifinala. Acestia sunt: Stefan Stiuca si Meriam Jane Ndubuisi, din echipa Tudor; Ana Munteanu si Amir Arafat, din echipa Smiley; Diana Brescan si Zsuzsana Cerveni, din echipa Lori; Mano Botond Raduly si Andrada Cretu, din echipa Despot.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape un milion de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:57, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor aproape 1.6 milioane de romani.

Cel de-al treilea live Vocea Romaniei a fost lider de audienta si a inregistrat 6 puncte de rating si 19.6 % share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.9 puncte de rating si 16.1% share.

Bucurie, emotie si energie pe scena Vocea Romaniei de 1 decembrie

Echipa Tudor a inceput in forta seara romanilor, iar cei patru concurenti au cucerit publicul cu emotia si energia pe care le-au transmis-o. Chiar daca este o fata extrem de sensibila, Maria Radeanu este foarte ambitioasa si da mereu totul pe scena. Aseara a cantat cu o voce luminoasa si calda o piesa dificila, Dor de viata, si a reusit sa impresioneze antrenorii si sa deschida perfect show-ul.

Stefan Stiuca a facut de fiecare data spectacol pe scena Vocea Romaniei, iar vineri seara a fost scos din zona lor de confort. Concurentul a interpretat melodia Drumurile noastre, reorchestrata pentru el, si i-a incantat pe toti cu salbaticia si curajul cu care a abordat-o.



Laurentiu Mihaiu a cantat formidabil piesa Baby, descoperindu-si astfel vocea de cap. Vocea lui a transmis foarte multa putere si determinare, iar el a fost felicitat si laudat de catre antrenori pentru prestatia de vineri.

Meriam Jane Ndubuisi a cantat pentru prima data in limba romana si a facut-o magistral. Concurenta a adus emotia prin piesa Mai frumoasa, a reusit sa-si puna perfect amprenta asupra intregului moment si a uluit publicul cu timbrul ei vocal unic.



La final, doi concurenti merg in semifinala: Stefan Stiuca preferatul publicului si Meriam Jane Ndubuisialegerea lui Tudor.

Cele patru fete magnetice din echipa Lori au fascinat aseara cu frumusetea lor, dar mai ales cu vocile lor extraordinare. Amalia Uruc a urcat prima pe scena, a cantat melodia Inima, nu fi de piatra si a transmis foarte multa sensibilitate si bucurie, iar Tudor i-a admirat atat interpretarea muzicala, cat si pe cea teatrala.

Diana Brescan s-a transpus complet in piesele pe care le-a cantat aseara, Pedepseste-ma, dar nu pleca si Ochii tai, iar antrenorii au fost incantati de reprezentatia concurentei.




Adriana Ciobanu a cantat o melodie de poveste, I'm wishing, si a creat un moment superb, plin de visare si de caldura. Concurenta a demonstrat inca o data ca e facuta pentru a fi pe scena si pentru a incanta cu timbrul ei vocal uimitor.

Zsuzsanei Cerveni i s-a spus la Vocea Romaniei ca are alura de star, iar ea a intarit acest lucru in fiecare etapa a competitiei. Aseara a cantat Highway to heaven, iar Lori a fost mandra de prestatia ei si de faptul ca o are in echipa ei.



Chiar daca toate cele patru concurente au avut momente incredibile, numai doua merg mai departe in competitie: Diana Brescan - favorita publicului si Zsuzsana Cerveni - alegerea lui Lori.

Echipa Smiley a adus pe scena un spectacol extraordinar si patru momente care au impresionat publicul si au smuls ropote de aplauze. Octavian Casian are un timbru unic in competitie, iar aseara a adus o explozie de fota si energie pe scena. Concurentul a interpretat piesa Ziua vrajitoarelor, iar antrenorii s-au ridicat de pe scaune si au trait la intensitate maxima intregul moment. Pentru Paul Batinas a fost o seara speciala, iar acest lucru l-a transmis si prin interpretarea originala a piesei Cerul. Tudor a apreciat foarte mult alegerea muzicala si curajul de a canta o melodie atat de dificila.

Ana Munteanu a fascinat antrenorii si publicul in fiecare etapa, iar vineri a continuat in aceeasi nota. Ana a cantat melodia Of, inimioara, timbrul ei vocal s-a ridicat la inaltimea piesei, iar Despot a declarat ca este primul cumparator al unui bilet la concertul ei.



Amir Arafat a adus senzualitatea si pasiunea tango-ului in cel de-al treilea live. Concurentul a interpretat in mod original melodia Ma ucide ea, a condus-o prin foarte multe nuante, s-a daruit complet publicului si a reusit sa cante si sa transmita extraordinar.



In cele din urma, doi concurenti merg in semifinala: Ana Munteanualeasa de public si Amir Arafatalegerea lui Smiley.

Echipa Despot a urcat pe scena hotarata sa impresioneze si sa faca un show memorabil si a reusit.

Mano Botond Raduly a cantat aseara melodiile Lume, lume si House of the rising sun si a fost la inaltimea asteptarilor antrenorului sau. Concurentul a demonstrat inca o data ca are o voce uriasa, care a fost pusa in valoare extraordinar de piesele alese.



Andreea Dragu a interpretat melodiile Move over si Cea mai tare piesa, a avut atitudine si a cucerit antrenorii cu forta si claritatea timbrului ei vocal si cu reprezentatia incredibila. Pentru Smiley a fost o adevarata surpriza alegerea Andreei, pe care a felicitat-o. Robert Pita a cantat piesa Azi vii, maine pleci, iar antrenorii au apreciat starea lui de pe tot parcursul momentului prezentat aseara. Chiar daca a avut mici scapari, vocea lui Robert a sunat foarte bine si a ajuns la sufletul publicului.

Andrada Cretu a incheiat seara celui de-al treilea live si a adus foarte multa emotie prin interpretarea melodiei Vama veche. Concurenta a cantat la pian si voce si a incantat cu sensibilitatea din glasul ei, combinata perfect cu forta si determinarea.



In final, continua competitia: Mano Botond Raduly – votat de public, si Andrada Cretu – aleasa de Despot.

ASTAZI, de la 20:30, spectacolul vocilor continua, iar opt concurenti vor lupta pentru un loc in marea finala Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni