• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dragoș Moldovan a întors toate scaunele la Vocea României! ”Asta e voce de finală”

Dragoș Moldovan a întors toate scaunele la Vocea României! ”Asta e voce de finală”

Vineri seara, Dragoș Moldovan a întors toate scaunele juraților de la Vocea României, interpretând în manieră proprie piesa ”Feeling Good”.

Dragoș (20 de ani) este din Timișoara și e student la Conservator, unde studiază chitara. Tânărul mărturisește că muzica este pe primul loc în viața lui. ”Când sunt obosit, cânt, când sunt fericit, cânt. Cealaltă pasiune a mea este dresajul canin și tot ce înseamnă câini”.

A descoperit rockul la 7 ani, când și-a strâns bani din colindat și a cumpărat prima chitară. Dragoș cântă în 3 trupe, la festivaluri și în cluburi. 

Acum trei ani, a suferit un grav accident de mașină. ”În 2016, am avut un accident cu mașina. Din neatenție, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat și am lovit violent un copac. Am rămas încarcerat și am intrat în comă. A fost nevoie de două operații, una la cap și una la mână. Fața mea s-a schimbat puțin... În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervați în privința șansele, dar din fericire am reușit să le demonstrez contrariul. Mă consider foarte norocos”.  

”Parcă ești Superman cu vocea aia a ta. Este o voce care face spectacol”, i-a spus Horia Brenciu, după ce Dragoș a terminat de interpretat piesa. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni