• Emisiuni
  • Vocea României
  • George Aghinea, Lia Burg și Ana Maria Ioana, despre emoția competiției: ”Nu oricine are șansa asta”

George Aghinea, Lia Burg și Ana Maria Ioana, despre emoția competiției: ”Nu oricine are șansa asta”

George Aghinea, Lia Burg și Ana Maria Ioana, despre emoția competiției: ”Nu oricine are șansa asta”

George Aghinea, Lia Burg și Ana Maria Ioana sunt doar câțiva dintre concurenții care, vineri seară, au intrat în ringul ”Vocea României”, încărcați de emoție în fața unei noi probe eliminatorii. 



George Aghinea - ”Fără emoție, n-ar mai fi momente speciale”

George este originar din Târgu Ocna, dar acum locuiește în București, unde a fost nevoit să se mute ca să fie aproape de un centru de tratament pentru deficiența sa de auz. ”Sufăr de hipoacuzie bilaterală”. La vârsta de patru ani, din cauza unui tratament greșit, s-a ales cu deficiențe de auz, afecțiune cu care încă se luptă. I-a plăcut dintotdeauna să cânte însă nu a putut deoarece trebuia să își protejeze auzul.  Abia la vârsta de 14 ani i s-a permis și de atunci a pornit drumul său în muzică.

A făcut cursuri de canto, iar acum s-a făcut remarcat la Vocea României, la echipa lui Tudor Chirilă.   

”Mergând din etapă în etapă, nu pot să zic că am scăpat de emoții... tocmai acesta este farmecul pentru că, dacă nu ai emoții, înseamnă că nu îți place ceea ce faci. Fără emoție, n-ar mai fi momente speciale. Eu vreau să am emoții”. 

Lia Burg - ”M-am simțit puțin intimidată la început” 

Lia are 22 de ani și spune despre ea că a fost un copil-problemă. Pentru că nu era acceptată în comunitatea școlii nici de către colegi și nici de către unii dintre profesori pentru felul în care se îmbrăca sau muzica rock pe care o asculta, a devenit un copil rebel. Muzica a ajutat-o să-și exprime emoțiile într-un mod diferit.

La ”Vocea României”, Lia Burg a cunoscut emoția competiției în echipa Irinei Rimes. Ce spune tânăra de despre antrenori. ”Eu, venind dintr-un mediu de cântăreț de stradă în cel mai mare concurs de voce din țară și fiind înconjurată de oameni care au făcut conservator sau au studiat muzica într-un fel sau altul, m-am simțit puțin intimidată la început, dar cred că am și eu ceva de oferit”. 

Ana Maria Ioana - ”Îmi iau energie de la public”

Ioana locuiește în Sibiu și este studentă la Facultatea de Științe Economice. Pasiunea pentru muzică, potrivit acesteia,  a început încă din copilărie. A mers timp de patru ani la cursuri de pian, perioadă în care și-a dat seama că își dorește să facă ceva mai mult, urmând ulterior cursuri de canto.  A participat la diferite concursuri, festivaluri și evenimente culturale.

La ”Vocea României”, a intrat în ringul competiției alături de Tudor Chirilă.

”Eu, când urc pe scenă și aștept să cânt, îmi iau energie de la public și de la cei patru antrenori și, după aceea, piesa curge mai bine decât mă așteptam. Nu oricine are șansa asta”. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni