• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cum depășește Amanda Aprotosoaiei emoțiile la Vocea României: "Mă ajută zăpăceala mea! Atuul meu e nebunia mea"

Cum depășește Amanda Aprotosoaiei emoțiile la Vocea României: "Mă ajută zăpăceala mea! Atuul meu e nebunia mea"

Cum depășește Amanda Aprotosoaiei emoțiile la Vocea României: "Mă ajută zăpăceala mea! Atuul meu e nebunia mea"

Amanda face parte din echipa Irinei Rimes și, deși e încă foarte tânără, are visuri mari. Și, recunoaște ea, emoții și mai mari!



Își înfrânează însă temerile, deși uneori chiar ea spune, mai în glumă, mai în serios, că “îmi vine să leșin.” Mai mult de atât, înainte de audițiile pe nevăzute, recunoaște că a plâns. Pe parcurs însă, și-a găsit puterea: “Atuul meu e nebunia mea! Zăpăceala! Mă ajută să îmi ascund anumite stări și să îmi controlez emoțiile, care au devenit emoții constructive.” Și ne mărturisește și ce o motivează: “Eu nu vreau publicitate, vreau să ajung cât mai departe în competiție, ca să pot învăța cât mai mult. “

Amanda are 18 ani , este din Gilău, studiază în Cluj și își amintește că s-a îndrăgostit de muzică la 7 ani. Pe atunci era de ajuns să asculte o singură dată o melodie și imediat știa să o fredoneze. Mama să vitregă i-a remarcat abilitățile și l-a convins pe tatăl Amandei să o înscrie la școală de muzică, la pian.

În viitor își dorește să între la Conservator, dar și să își construiască o carieră în muzică.  Mai precis, vrea să cânte jazz și visează să își creeze propriul stil.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni