• Emisiuni
  • Vocea României
  • VIDEO Oana și Răzvan Ailoae, un duet de senzație la Vocea României: „Ne bucurăm că suntem aici”

VIDEO Oana și Răzvan Ailoae, un duet de senzație la Vocea României: „Ne bucurăm că suntem aici”

VIDEO Oana și Răzvan Ailoae, un duet de senzație la Vocea României: „Ne bucurăm că suntem aici”

Fac un cuplu grozav în viața de zi cu zi, iar asta i-a impulsionat să urce împreună pe scena de la Vocea României. Oana și Răzvan Ailoae trăiesc la maximum fiecare clipă petrecută în cadrul show-ului de la PRO TV.

Oana și Răzvan Ailoae sunt soț și soție. Ei l-au ales pe Horia Brenciu pentru a-i ghida în drumul lor spre marele trofeu al show-ului Vocea României 2019. N-au regretat niciun moment, fiindcă flerul lui Horia i-a propulsat până în live-uri, în grupul select al celor mai buni 12 concurenți.

Oana este mai determinată ca niciodată să-și împlinească visul. Până să ajungă aici, a încercat de 6 ori să intre în sufletul antrenorilor, dar n-a trecut de preselecții.

„Ne bucurăm că suntem aici, încă suntem aici. Noi, de foarte multe ori, nu realizăm că suntem încă aici”, spune emoționată Oana.

Artista are 29 de ani, este din Iași și a absolvit Colegiul Național de Artă „Lucian Băncilă”, unde a studiat canto clasic. A urmat cursurile Conservatorului de la Iași, iar în anul 2 a vrut să se înscrie la Opera din Iași, însă n-a mai prins un loc disponibil.

Însă, șansa ei s-a numit trupa RAO, care în 2014 își căuta soliști. Acolo l-a cunoscut pe managerul trupei, Răzvan, care i-a devenit soț. Cei doi au împreună o fetiță căreia îi cântă în fiecare zi.

 

Răzvan Ailoae a avut talent muzical de mic. Deși a început să cânte la pian la vârsta de 9 ani, iar la 11 ani ajunsese deja într-o orchestră, părinții lui nu l-au încurajat să urmeze o carieră în muzică. A ales să meargă pe drumul lui și s-a înscris la Conservator, unde a absolvit și un curs de master în compoziție de jazz.

Este impresionat de parcursul său și al soției lui la Vocea României, dar știe că ce mai greu abia acum vine.

„În live-uri e cu totul altceva. Acolo o să fie tensiune și mai mare. De fapt, asta e frumusețea concursului”, crede Răzvan.

În ciuda emoțiilor pe care le are, Răzvan Ailoae are câteva colaborări interesante cu artiști precum Andra, Anna Lesko și cântăreți de muzică populară. Cei care i-au urmărit pe soții Ailoae până acum sunt de părere că formează unul dintre cele mai închegate duo-uri de la Vocea României.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni