• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 29 septembrie: Beatrice Giurgiu, medicul stomatolog cu o voce senzațională pentru care s-au luptat Smiley și Horia

Vocea României, 29 septembrie: Beatrice Giurgiu, medicul stomatolog cu o voce senzațională pentru care s-au luptat Smiley și Horia

Beatrice Giurgiu are 41 de ani și este din Timișoara. Ea lucrează ca medic stomatolog, dar mereu a visat să cânte. A venit la Vocea României pentru a-și îndeplini visul de a fi pe scenă, în fața unui public mare.

„Mi-a plăcut foarte mult tot ce înseamnă viață artistică de când eram foarte mică. Cu timpul, am luat-o așa... pe alt drum, cumva condusă și de către părinții mei care și ei sunt medici. Am renunțat la primul vis- muzica”, spune Beatrice.

După ce a devenit mamă, Beatrice Giurgiu a început să se gândească din nou la muzică. 

„Muzica pentru mine înseamnă să mă exprim. Am fost tot timpul cu gândul la această emisiune și le spuneam uneori copiilor mei: Uitați-vă bine că și mami o să ajungă acolo, o să cânte și mami acolo”, a mărturisit concurenta. 

Beatrice a ales să cânte piesa „Ironic” și a reușit să întoarcă trei scaune. Horia și Smiley s-au întrecut în discursuri pentru a o convinge pe concurentă să vină în echipa lor. 

Beatrice Giurgiu a ales să meargă mai departe cu Smiley. 
 
Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 5 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni