• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 29 septembrie. Elena Neamtu, studenta din Pașcani care i-a cucerit cu interpretarea ei pe Horia Brenciu și Theo Rose

Vocea României, 29 septembrie. Elena Neamtu, studenta din Pașcani care i-a cucerit cu interpretarea ei pe Horia Brenciu și Theo Rose

Elena Neamțu are 25 de ani, este studentă și vine din Pașcani, Iași. 

„Pentru mine, participarea la Vocea României a fost un vis, pe care acum am ocazia să-l îndeplinesc”, spune Elena Neamțu. 

Tânăra este pasionată de muzică încă din copilărie. A participat la numeroase concursuri, iar părinții au susținut-o mereu. Elena provine dintr-o familie numeroasă. Ea mai are are încă trei frați.

„Tatăl este tehnician, mama - casnică. Părinții ne-au crescut cu dragoste. Toți banii câștigați i-au băgat în educația noastră, mereu s-au sacrificat.

Cu lacrimi în ochi, Elena a povestit despre determinarea ei de a participa la Vocea României și despre susținerea pe care a avut-o din partea părinților: „Pe viitor, sper să le pot întoarce tot ce mi-au dat”. 

Bătălia pentru vocea Elenei Neamțu s-a dus între Irina Rimes și echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose. Cei din urmă au fost mai convingători. 


Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 5 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni