• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 6 octombrie 2023. Mariana Berechet, dovada vie că niciodată nu e târziu să-ți urmezi visul: „Vreau pur și simplu să mă bucur de această experiență!”

Vocea României, 6 octombrie 2023. Mariana Berechet, dovada vie că niciodată nu e târziu să-ți urmezi visul: „Vreau pur și simplu să mă bucur de această experiență!”

Mariana Berechet are 53 de ani, vine din Galați și spune că este artistă. O colegă de la teatru a fost impresionată de vocea ei și a înscris-o la Vocea României.

Colegele de teatru au fost și cele care au însoțit-o și au încurajat-o la audiții.

„Muzica în viața mea a venit cumva puțin mai târziu. Munceam undeva într-un șantier, se făcea practica agricolă și pur și simplu distram colegii. M-am dus într-o formație de rock de la noi din Galați și așa am început să cânt. Am venit ca să mă bucur, deci vreau pur și simplu să mă bucur de această experiență. Fetița mea abia așteaptă să mă vadă la televizor. E mândră de mine. Eu am încercat să-i arăt fetiței mele că orice se poate în viață, indiferent de ani, de context, totul se poate, niciodată nu e prea târziu!”, a declarat Mariana înainte de a urca pe scenă.

Gallery

​Gălățeanca a ales să interpreteze melodia „Saving all my love for you”, spre încântarea lui Horia Brenciu.

„E melodia mea preferată”, a spus antrenorul, iar la scurt timp a apăsat și butonul. Surpriză însă! Tudor s-a întors în același timp și l-a blocat pe Horia Brenciu.

„Nu cred așa ceva!”, a strigat Horia care s-a dus peste Tudor Chirilă.

„Am fost agresat de Shrek. Eram ca un șoricel”, a glumit Tudor care și-a propus încă de la începutul piesei să-i fure de sub nas concurenta lui Horia Brenciu.

Toți antrenorii au fost uimiți când i-au aflat vârsta, iar Theo Rose a vrut să știe care e secretul pentru a arăta așa la 53 de ani.

Mariana Berechet a rămas în echipa lui Tudor Chirilă.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 6 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni