• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alejandro Fernandez, revelația serii la Vocea României! Cine e tânărul care a întors toate scaunele: „Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine!”

Alejandro Fernandez, revelația serii la Vocea României! Cine e tânărul care a întors toate scaunele: „Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine!”

Alejandro Fernandez are 27 de ani, este din Londra, dar spune că acum „Bucureștiul e casa mea”. Tânărul lucrează ca și consultant în afaceri la o firmă din Capitală.

Tânărul, care este jumătate spaniol, a venit la audițiile pe nevăzute alături de Emil Rengle. Cel din urmă este și cel care l-a încurajat să se înscrie la preselecții.

Alejandro a interpretat piesa „Leave a light on”, iar Irina Rimes a apăsat butonul după primul vers.

Gallery

Smiley: „Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară .... Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker, cu care noi chiar lucrăm. Iar producătărul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta”.

Tudor Chirilă:Oferta mea e din zona de conexiune umană. Eu sunt actor, sunt și muzician, ne producem muzica singuri. Nu am portofoliul flamboiant de producător și nu fac o ofertă de bussines. Întâmplător am câștigat show-ul ăsta de vreo 5 ori. Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine. Eu pot să îți spun că îți ofer timpul meu! Mi-aș dori foarte mult să pot lucra cu vocea ta! Te rog, o șansă”.

Irina Rimes:Ei se bat foarte mult pentru tine pentru că te vor în echipa lor, eu nu vreau să mă bat pentru tine, eu vreau să mă bat împreună cu tine pentru trofeul Vocea României”.

După ce i-a ascultat pe toți antrenorii, Alejandro a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 6 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni