• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 13 octombrie 2023. Arina Bădulescu i-a uluit pe antrenori cu prestația ei și a întors toate scaunele, unul câte unul: „Cred că ești o voce foarte valoroasă”

Vocea României, 13 octombrie 2023. Arina Bădulescu i-a uluit pe antrenori cu prestația ei și a întors toate scaunele, unul câte unul: „Cred că ești o voce foarte valoroasă”

Arina Bădulescu are 21 de ani și vine din Chișinău. Parcursul muzical a început încă din timpul grădiniței, tânăra fiind încurajată de tatăl ei să înceapă să studieze acest domeniu al artei, ardeși ea dorea să fie medic.

Gallery

​După ani de studiu, Arina a ajuns la vorbele tatălui și i-a mulțumit pentru că a încurajat-o să intre în această lume. Ei și-au dorit ca Arina să urce pe scena „Vocea României”, iar prestația tinerei a fost dedicară celor care i-au dat viață.

Piesa ”Suus” a făcut-o pe Arina să întoarcă toate cele patru scaune, Irina fiind primul antrenor care a apăsat pe buton.

Irina Rimes: „Arina, te vreau în echipa mea foarte tare, dar foarte tare. Spune-mi ce trebuie să fac, să te conving să vii la mine în echipă!”.

Smiley: „Arina, eu nu am înțeles nimic din ce ai cântat, dar nici nu m-a interesat. Muzica mișto este o stare pe care tu ai reușit să o redai, în seara asta, fără ca noi să înțelegem o iotă din ce ai spus. Nu știu despre ce e piesa.

M-aș bucura foarte tare să te am la mine în echipă. Cred că ești o voce foarte valoroasă. Cred că aș ști să pun în valoare vocea ta și pe alte stări, nu doar pe suferință”.

Theo Rose: „Atunci când te ascultam cântând, te-am simțit ca fiind, deja, parte din echipă. Cred că e important ca noi să reușim să ne oglindim în cei care sunt în fața noastră, pe scenă. Genul tău de a cânta cred că poate fi pus foarte frumos în evidență de către Horia. Te invităm în echipa noastră!”.

Tudor Chirilă: „Piesa ta a târât, tot timpul, după ea o haină pe care proprietarul nu mai dă doi bani. Dacă aș mai putea crea cu tine imaginile astea o dată, am fi câștigați amândoi, dar, pentru asta, ar trebui să îmi dai o șansă”.

 Arina a ales-o pe Irina Rimes, după ce aceasta a declarat că simte că locul ei este în echipa sa.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 7 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni