• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 13 octombrie 2023. Vlad Musta a luat cu asalt scena și a întors toate scaunele: „De când m-am întors, am simțit fluturi în stomac”

Vocea României, 13 octombrie 2023. Vlad Musta a luat cu asalt scena și a întors toate scaunele: „De când m-am întors, am simțit fluturi în stomac”

Vlad Musta are 24 de ani și este din București. În prezent, este student și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea Arta Actorului și a absolvit Colegiul Dinu Lipatti, tot la Arta Actorului.

Gallery

​Vlad a venit însoțit de o fostă concurentă de-ale lui Tudor Chirilă, Iuliana Dobre. Artistul a ales piesa ”Still Got The Blues” și a întors toate scaunele, fiind aplaudat în picioare de Theo, de Horia Brenciu și de întreaga sală.

„Eu, chiar dacă nu m-am întors primul, am știut exact cine este în spate. Am știut că este un tip care își cântă propria piesă la chitară.

Mă bucur că ai ales să riști să cânți la chitară, cu toate că nu e ușor, mai ales în fața a patru scaune și eu cred că, deja, ai trecut un test al emoțiilor și toate au mers bine ”, a spus Brenciu.

„Eu m-am prins din prima că ești o voce foarte mișto. Mi-aș dori foarte tare să vii în echipa mea, știind ce am putea face împreună, pentru că ai un timbru extraordinar, ai o emisie foarte frumoasă, îți sună foarte bine vocea, iar, pe piesa asta, a fost miere cu ghimbir. Foarte frumoasă interpretarea ta!”, a spus și Tudor Chirilă.

Surpriza a venit din partea lui Theo Rose, care a mărturisit că ea și Vlad Musta au fost colegi de liceu. „Eu știu la ce nivel faci tu muzică și cred că, la nivelul la care faci muzică, o să te distrezi și să o te bucuri tare de experiență.

Vei fi o binecuvântare. Din punctul meu de vedere, ești în top trei voci masculine din sezonul ăsta și tare mi-ar plăcea să vii în echipă”, a precizat Theo.

„Eu, de când m-am întors, am simțit fluturi în stomac. Eu nu simt fluturi în stomac la bărbați. Am emoții, îmi doresc extrem de tare să vii în echipa mea, pentru că știu că, dintre toți, eu te pot ajuta cel mai mult. Eu știu asta. Problema e că și ei știu asta”, a completat Smiley.

„Eu nu sunt așa de bună cum sunt colegii mei cu cuvintele, dar sunt bună la muzică. Vocea ta și ce faci tu pe scenă ar fi plăcerea mea maximă pentru ce sunt în scaunul ăsta”, a spus și Irina Rimes.

În cele din urmă, Vlad Musta a ales să meargă la Smiley.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 7 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni