• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 20 octombrie 2023. Cu o interpretare de excepție, Silvia Vișinescu a întors toate scaunele: „Mi-aș dori ca și eu să fiu unul dintre trofeele tale!”

Vocea României, 20 octombrie 2023. Cu o interpretare de excepție, Silvia Vișinescu a întors toate scaunele: „Mi-aș dori ca și eu să fiu unul dintre trofeele tale!”

Silvia Vișinescu a pășit fără emoții pe scena de la Vocea României și asta pentru că tânăra cântă de la 6 ani și spune că a participat la sute de concursuri.

Gallery

Silvia are 17 ani și vine din Pitești. Pentru momentul de la Vocea României a ales o piesă din repertoriul celebrei Adelei.

Tânăra a cântat impecabil „Rolling In The Deep” și a reușit să-i convingă pe antrenori să apese butonul. A urmat o luptă aprigă și o decizie grea pentru Silvia.

Vreau neapărat să-ți dau din experiența mea! Draga mea, te invit în echipa Theo&Horia”, i-a spus Horia Brenciu.

Smiley: „Silvia, ai zis că ai sute de trofee și medalii și mi-aș dori ca și eu să fiu unul dintre trofeele tale, pe care le iei cu tine, și experiența de a fi la mine în echipă să o tratezi ca pe o medalie pe care o iei cu tine în viață. Mi-aș dori să-ți împărtășesc din experiența mea de scenă, de compozitor, de producător, de sprijin pentru artiști, pentru că fac asta de foarte mult timp”;

După ce a ascultat toate pledoariile, Silvia a ales echipa în care va continua la Vocea României.

„Este o decizie mai grea decât alegerea profilului meu la liceu, sincer! Aleg să merg mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose”, a spus tânăra.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 8 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni