• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 20 octombrie 2023. Leon Mureșan, basistul cu un range fantastic pe care l-au vrut toți antrenorii: „Iubesc vocea ta! Mi se pare fantastică”

Vocea României, 20 octombrie 2023. Leon Mureșan, basistul cu un range fantastic pe care l-au vrut toți antrenorii: „Iubesc vocea ta! Mi se pare fantastică”

Leon Mureșan este din Bistrița, are 26 de ani și de meserie este basist. De câțiva ani, tânărul locuiește în București, unde a și terminat Conservatorul.

Gallery

​Leon spune că a venit la Capitală special pentru facultate și muzică. Iniațial n-a spus nimănui că vine la audițiile pe nevăzute, însă pe ultima sută de metri a decis s-o ia cu el pe mama sa.

„Nimeni n-a știut că vin la Vocea României. Am luat-o pe mama cu mine la audiții și îmi oferă sprijinul de care am nevoie”, a spus concurentul care a interpretat piesa „Sugar”.

Prima care a apăsat butonul a fost Irina Rimes, apoi au urmat toți ceilalți antrenori.

Tudor Chirilă: „Leon, ai fost minunat! Dacă aș fi asemănător colegilor mei, m-aș folosi de faptul că sunt înrudit într-un fel cu Bistrița, dar nu mă voi folosi de chestia asta în seara asta. Am argumente foarte multe în ceea ce te privește. Ne putem ocupa de foarte multe lucruri pe lângă voce, pentru că e clar că stăpânești foarte bine tot ce livrezi și am o grămadă de piese în cap.... Te-aș ruga să mă iei și pe mine în considerare. Mulțumim că ai cântat așa în seara asta!;

Smiley:Ai un range (n.red întindere vocală) fantastic! Iubesc vocea ta! Mi se pare fantastică. Știu ce trebuie să fac cu ea. Cred că suntem foarte potriviți noi doi”;

Irina Rimes: „Mie mi-ar plăcea să lucrez cu tine, să facem ceva împreună... fie o piesă, un proiect, orice... Mi-aș dori să vii în echipa mea, dar vreau să știi că-mi place atât de mult că aș face și în afara concursului ceva cu tine”;

„Vă respect foarte mult pe toți și iubesc muzica. Aș vrea să învăț de la toți... e foarte dificil, v-aș lua pe toți”, a spus tânărul care a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 8 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni