• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 20 octombrie 2023. Mioara Tânjală, economista care l-a emoționat până la lacrimi pe Horia Brenciu: „Am venit în 2011, dar n-am trecut”

Vocea României, 20 octombrie 2023. Mioara Tânjală, economista care l-a emoționat până la lacrimi pe Horia Brenciu: „Am venit în 2011, dar n-am trecut”

Mioara Tânjală are 41 de ani, este economist și locuiește în Brașov. Are doi copii și un soț care o susține atunci când vine vorba de marea ei pasiune: muzica.

Gallery

„Îi mulțumesc pentru asta și îi transmit că-l iubesc”, a spus Mioara la testimoniale. Brașoveanca spune că a așteptat momentul acesta din 2011.

„Mi s-a împlinit un vis și am ajuns aici după atâția ani. Nu renunț la muzică. Cred că pentru asta m-am născut. Este bucuria vieții mele!”, a adăugat Miora.

Concurenta a interpretat într-o manieră inedită piesa „The House of The Rising Sun” și a convins toți antrenorii să apese butonul.

După ce a terminat de cântat și a văzut toate scaunele întoarse, Mioara a izbucnit în lacrimi.

„Am asteptat momentul asta din 2011… Am venit în 2011, am cântat aceeași piesă, dar nu am trecut”, a spus Mioara printre lacrimi.

Emoțiile concurentei s-au transmis și la antrenori. „Nu am avut așteptări.. am venit doar ca să vă cânt. V-am pus sufletul meu pe tavă...”, a spus Mioara, moment în care lui Horia Brenciu i s-au umezit ochii.

Irina Rimes: „Mioara, pentru mine este o provocare vocea ta. M-am întors cu toată inima. Vreau să lucrăm împreună. Vino, te rog, în echipa mea. Doamne, ce tare îmi doresc să vii în echipa noastră!”;

Smiley:Cred că oricare dintre noi s-ar bucura să te aibă în echipă. Mi se pare că ai o sălbăticie, o nebunie, o inocență a cântării. Tocmai pentru că nu ai o presiune a așteptării”;

Tudor Chirilă:Vreau să spun eu ceva și n-are legătură, nu încerc să te iau în echipa mea. Noi, în România avem multă nefericire profesională. Cred că școala nu face nimic ca să-i pună pe copii să descopere ceea ce le place cu adevărat. Nu e nimic mai important decât să fii fericit la locul de muncă sau să îți urmezi visul ăla. Chiar dacă visul ăla nu iese, este ceva, pui ceva acolo…vii tu la 41 de ani și te comporți ca un copil la 18 ani, care vine și vrea să facă ceea ce îi place.. și de fapt cred că asta este important în momentul ăsta: exemplul ăsta, mesajul pe care tu îl transmiți este: părinți, școală, ajutați-i pe copii să fie bucătari, tâmplari, lăcătuși, să fie orice…în viață merită să faci ceea ce îți place și nimic nu-i mai frumos până la urmă decât să cânți”;

Theo Rose: „Îți mulțumim că ne-ai făcut să simțim în seara asta la Vocea României!”

„Este cea mai minunată experiență de până acum și voi merge cu Irina Rimes”, a spus concurenta.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 8 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni