• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 20 octombrie 2023. Smiley, extaziat că l-a luat în echipă pe Robert Sălăgean: „Fantastic! E genul de timbru pe care femeile îl ascultă!”

Vocea României, 20 octombrie 2023. Smiley, extaziat că l-a luat în echipă pe Robert Sălăgean: „Fantastic! E genul de timbru pe care femeile îl ascultă!”

Robert Sălăgean are 30 de ani și este profesor de chitară. Locuiește de cinci ani în București și în trecut a lucrat ca trainer de vânzări.

Gallery

„Am zis că muzica este în sânge și m-am reprofilat!”, a spus tânărul la testimoniale. Robert a fost extrem de dezinvolt pe scenă și a interpretat piesa „Supergirl”.

Interpretarea sa l-a convins pe Smiley să apese butonul.

Smiley: Fantastic! Fantastic! Bă, ce voce ai! Mă bucur atât de tare că m-am întors la vocea ta... Nu ai idee! Sunt cel mai tare din parcare! Să ne cunoaștem! Eu zic că ai nimerit foarte bine”;

Irina Rimes: „Vreau să zic ceva. Nu prea are legătură, dar acum când ai început să vorbești, mă bucur că nu m-am întors pentru că mie îmi plac foarte mult rârâiții și nu pot să mă concentrez când vorbești așa. Și dacă îmi vorbeai, îmi spuneai ceva, serios că eu nu puteam să mă concentrez. Poate că e mai bine, dar mă bucur mult că ai ajuns în echipă la Smiley”;

„Noi nu aveam o voce ca asta anul ăsta la Vocea României. Eu nu am mai auzit de mult o voce așa! Așa profundă! Deci nu aveam cum să nu mă întorc! E un timbru fantastic! E genul de timbru pe care femeile îl ascultă!”, a adăugat Smiley, încântat că s-a întors.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 8 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni