• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cine e Gilberta Wilson, tânăra care a uimit antrenorii de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Eu îți garantez că România deja te iubește după momentul ăsta!”

Cine e Gilberta Wilson, tânăra care a uimit antrenorii de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Eu îți garantez că România deja te iubește după momentul ăsta!”

Gilberta Wilson are 29 de ani și vine dintr-un sat din Andaluzia, Spania. Tânăra s-a născut la Huși, județul Iași. Părinții ei s-au despărțit pe când era micuță, iar Gilberta a plecat cu mama ei în Spania.

Gallery

Anul trecut, Gilberta a participat la Vocea Spaniei și a avut șansa de a face parte din echipa lui Luis Fonsi. „A fost o experiență incredibilă”, a declarat concurenta.

„Sunt foarte emoționată pentru că trebuie să ies pe scenă. Am bătut atâta drum pentru asta și trebuie să iasă perfect”, a spus tânăra care a interpretat impecabil un hit al artistei Rosalia.

Theo Rose a apăsat după primele secunde. „Mi-a sărit mâna!”, i-a spus artista amuzată colegului de scaun.

Gilberta a întors toate scaunele, iar antrenorii s-au luptat pentru a o atrage în echipa lor.

Irina Rimes:În primul rând, nu-mi vine să cred că cineva a ales piesa asta s-o cânte, în al doilea rând nu-mi vine să cred că a cântat-o atât de bine.Gilberta, ești foarte specială! Cred că ești unul dintre puțini concurenți care ne-a entuziasmat atât de tare pe toți cinci!”;

Theo Rose:A fost atât de bine de la început până la final. Nu știu îmi vine să te laud întruna! Eu îți garantez că România deja te iubește după momentul ăsta. Cu siguranță ai stârnit foarte multe reacții!”;

Smiley: „Eu am niște grade de astea de entuziasm. Prima oară mi se ridică părul de pe mâini, după aia de pe picioare și ultimul grad: mi se electrizează barba. Tu ai ajuns la electrizarea bărbii!  Fantastic! Mi s-a părut fantastic ce ai cântat! Mi-ar plăcea mult să lucrez cu tine!”;

După ce i-a ascultat pe antrenori, Gilberta a mers în echipa Horia Brenciu&Theo Rose.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 8 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni