• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 octombrie 2023: Maria Chideanu a întors toate scaunele, iar Tudor Chirilă a fost dat pe mute de două ori: „Ești un personaj, ești foarte vie”

Vocea României, 27 octombrie 2023: Maria Chideanu a întors toate scaunele, iar Tudor Chirilă a fost dat pe mute de două ori: „Ești un personaj, ești foarte vie”

Eva Maria Chideanu are 17 ani și este din București. Încă de când era mică, aceasta a fost pasionată de muzică, lucru pe care l-au observat și părinții ei, iar talentul a fost moștenit de la unul dintre bunicii tinerei.

Gallery

​Mariei îi place să cânte la pian și, deși a vrut să învețe să cânte și la chitară, nu a rezonat cu acest instrument. Aceasta cântă chiar și în fața oamenilor, pe stradă, un moment de acest gen având loc în Milano, când s-a alăturat unui grup care performa.  

„Știu că, de cum, voi avea șansa să cânt pe scene mari și cu mulți oameni în jurul meu”, a spus Maria. În etapa audițiilor pe nevăzute, aceasta a ales piesa ”Cabaret” și a întors toate cele patru scaune, fiind aplaudată în picioare de antrenori și de public.

După ce s-au întors toate scaunele, Horia a mărturisit că este eleva lui, iar Irina Rimes și Theo & Brenciu l-au blocat pe Tudor Chirilă.

„Caut talente, caut artiști pe care să îi ajut să ajungă șmecheri și am reușit de câteva ori. Eu cred că am putea să facem treabă bună împreună”, i-a spus Smiley.

„Mărie, eu cred că, deja, ești șmecheră, mi se pare că ești un personaj. Ești foarte vie, foarte mișto și mi-ar plăcea să mai avem o nebună în echipă”, a continuat Theo Rose.

„L-am blocat, pentru că mi-a fost frică că o să te ia. Mi-ar plăcea să vii în echipa mea, ca să descopăr mai multe fațete ale tale și cred că mă pricep la asta foarte bine”, a spus și Irina Rimes.

În cele din urmă, Maria a decis că meargă mai departe cu Theo și cu Horia.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 9 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni