• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 octombrie 2023: Ioana Neagu a cucerit doi antrenori cu piesa aleasă, iar lupta a fost în toi: „Ai cântat fantastic, sunt uluit”

Vocea României, 27 octombrie 2023: Ioana Neagu a cucerit doi antrenori cu piesa aleasă, iar lupta a fost în toi: „Ai cântat fantastic, sunt uluit”

Ioana Neagu are 19 ani, este studentă și locuiește în București. Aceasta a urcat pe scene din America și din Australia, reprezentând România. În State, a obținut primul loc, iar, în Australia, a jucat într-un musical.

Gallery

În anul 2018, a participat la „Vocea României Junior”, sezonul 2 și a ajuns în semifinală. „A fost o experiență incredibilă pentru mine și m-a făcut să realizez că eu asta îmi doresc să fac și de asta am venit aici, acum”, a mărturisit Ioana Neagu.

Pentru audițiile pe nevăzute, a ales piesa ”You don't know what love is”, întorcând două scaune: cel al Irinei Rimes și cel al lui Smiley.

„Ai cântat fantastic, sunt uluit de felul în care ți-ai schimbat emisiile, cât de discret ai cântat, a fost perfect dozat! A fost fantastic și mi-aș dori atât de tare să vii în echipa mea!”, a spus Smiley

„Mi se pare că ai cântat foarte safe (n.r. la sigur), ori, la «Vocea României», trebuie să te redescoperi de la etapă la etapă și mie mi-ar plăcea să scot niște draci din tine, că mi se pare că ai nevoie și mi se pare că ți-ar adăuga niște sare și piper”, a precizat Irina.

Ioana Neagu a ales să meargă mai departe cu Smiley.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 9 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni