• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 octombrie 2023: Alexandra Damian a cucerit antrenorii și i-a făcut să își folosească toate armele: „La 16 ani, să cânți așa, este o mare performanță”

Vocea României, 27 octombrie 2023: Alexandra Damian a cucerit antrenorii și i-a făcut să își folosească toate armele: „La 16 ani, să cânți așa, este o mare performanță”

Alexandra Damian are 16 ani, este elevă și vine din Tecuci. Pasiunea pentru muzică a avut-o mereu, dar un eveniment nefericit din viață i-a răpit această bucurie.

Gallery

​Alexandra suferă de diabet zaharat de tip I, iar reacțiile incontrolabile pe care le are din cauza acestei boli au făcut-o să fie arătată cu degetul de către cei din jur. Prin urmare, a decis să stea cât mai retras, pentru a nu mai atrage atenția asupra ei.

În audițiile pe nevăzute, aceasta a ales piesa ”Something New” și a convins toți antrenorii să se întoarcă, demonstrând că este o adevărată forță.  

„O voce foarte vie. Ai tot ce îți trebuie în pachetul ăsta al vocii tale, ai nervul de care e nevoie, ai viață, ai bucurie și ne-am întors și primii. Îți urăm să fie ăsta și sezonul tău”, a spus Theo.

„La 16 ani, să cânți așa, este o mare performanță și, pentru asta, te felicit! Nu știam dacă să mă întorc sau nu, pentru că am auzit o singură emisie. Ai fost foarte bine pe emisia asta. Sunt foarte curioasă dacă ai și alte emisii. Te invit în echipa mea, să descoperim și alte fețe ale tale!”, a precizat Irina.

„Aproape toată piesa a fost o emisie, dar m-am întors la final, pentru că am auzit și altceva. Eu apreciez concurenții care vin să cânte piese ritmate și mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea!”, a spus Smiley.

„Eu nu cred că trebuie să ai emisii foarte diferite, ca să faci un parcurs diferit. Putem face împreună, dacă mă alegi, un parcurs foarte interesant și memorabil”, i-a spus Tudor Chirilă Alexandrei.

Alexandra a ales să meargă în etapa următoare cu Tudor Chirilă.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 9 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni