• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 octombrie 2023: Rania Petricescu i-a convins pe Irina și pe Tudor, cu timbrul ei special: „Există niște diamante acolo”. Cine este antrenorul care a câștigat-o în echipa sa

Vocea României, 27 octombrie 2023: Rania Petricescu i-a convins pe Irina și pe Tudor, cu timbrul ei special: „Există niște diamante acolo”. Cine este antrenorul care a câștigat-o în echipa sa

Rania Petricescu are 16 ani și vine din Timiș. Aceasta își dorește să devină una dintre cele mai mari artiste din lume și este convinsă că acest lucru ar ajuta-o să scape de teama de oameni.

Gallery

​Rania a investit foarte mult în ea, pentru a ajunge în punctul în care să poată concura la „Vocea României” și își dorește ca, dintre toți antrenorii, să se întoarcă Smiley și Theo Rose. Pentru audițiile pe nevăzute a ales piesa ”Fallin'”, reușind să îi convingă pe Irina și pe Tudor.  

„După mine, nu a fost cea mai fericită interpretare, dar există niște diamante acolo, pe care vreau să le găsesc, după care, să le șlefuiesc”, a spus Irina.

„Pentru mine, a fost cea mai fericită interpretare și, pentru că a fost cea mai fericită interpretare, eu te invit să facem unele și mai fericite! Îmi doresc foarte tare să vii la mine, în echipă”, a continuat Tudor, fiind și cel pe care concurenta l-a ales.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 9 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni