• Emisiuni
  • Vocea României
  • Au urcat pe scena de la Vocea României și au impresionat cu vocile lor, iar peste 1.2 milioane de telespectatori i-au urmărit!

Au urcat pe scena de la Vocea României și au impresionat cu vocile lor, iar peste 1.2 milioane de telespectatori i-au urmărit!

Au urcat pe scena de la Vocea României și au impresionat cu vocile lor, iar peste 1.2 milioane de telespectatori i-au urmărit!

Emisiunea a fost lider absolut de audiență.

Aseară s-a încheiat etapa audițiilor pe nevăzute la Vocea României! Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley au luat deciziile finale și, astfel, fiecare echipă a rămas cu 14 concurenți pe care îi vom vedea, de săptămâna viitoare, în confruntări.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:28, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.4 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.1 puncte de rating și 16.9% share.

Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:47, peste 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

În următoarea etapă, fiecare antrenor trebuie să formeze cuplurile pentru confruntări și să aleagă cele mai bune piese pentru fiecare. La finalul prestațiilor, doar un concurent, din fiecare cuplu, va trece mai departe. Există, totuși, posibilitatea ca antrenorii să salveze concurenți din celelalte echipe. Cine va merge mai departe, cine va pleca acasă, dar și care vor fi cei salvați și vor continua drumul cu un alt antrenor, aflăm săptămâna viitoare.

Nu ratați o nouă ediție spectaculoasă Vocea României, vineri, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Vocea României – Doar vocea contează!

FOTO: VOCEA ROMÂNIEI 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni