• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Raluca Radu și Andra Covaleov, o interpretare inedită a piesei „Bad Guy” de la Billie Eillish: „A fost absolut spectaculos!”

Confruntări Vocea României 2023. Raluca Radu și Andra Covaleov, o interpretare inedită a piesei „Bad Guy” de la Billie Eillish: „A fost absolut spectaculos!”

Etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României s-a încheiat, iar antrenorii au luat deciziile finala și au rămas cu 14 concurenți îm echipă.

Gallery

​A sosit momentul confruntărilor pe scena de la Vocea României, iar Raluca Radu și Andra Covaleov deschid seara cu primul battle.

Fetele din echipa lui Tudor Chirilă au primit piesa „Bad Guy” a artistei Billie Eilish.

„Îmi place piesa s-o dansez, n-am cântat-o niciodată. Pe lângă faptul că era o piesă nouă, Tudor a zis: «hai s-o facem românește!». Imaginează-ți că Billie Eilish vine la o nuntă la țară. Ascultă lăutari frumos, dă eventual și o dedicație și după, a doua zi, cântă „Bad Guy”. Asta e piesa pe care o cântăm noi. O să fie o variantă unică”, a spus Raluca.

O să fie viral, ce să mai! O să se uite lumea în demență la el!”, a adăugat și Andra.

Fetele au făcut show pe scenă și au interpretat într-o manieră unică piesa primită de la antrenorul lor.

Irina Rimes:Cumva îmi place, nu pot să zic nici că mi-a placut foarte mult. Cumva aș descrie momentul ăsta ca fiind ceva foarte interesant și inedit”.

Theo Rose: „De la improvizație încolo a fost absolut spectaculos. Înfloream...Dacă ar fi să dau o recomandare, Raluca ar rămâne opțiunea mea în continuare”.

Smiley: „Mie mi s-a părut o parodie balcanică a acestei piese. Pe mine m-a făcut să zâmbesc. M-a făcut să mă simt bine ascultând-o.  Nu e o piesă obișnuită, dar nici voi nu sunteți niște cânterețe obișnuite”.

„A fost foarte bine! Felicitări!”, a conchis Tudor Chirilă, care a ales să meargă mai departe cu Raluca Radu.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 10 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni