• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Dana Baldovici și Raul Nica au fost aplaudați în picioare: „Surpriza ești tu”. Tudor Chirilă a avut de făcut una dintre cele mai grele alegeri de până acum

Confruntări Vocea României 2023. Dana Baldovici și Raul Nica au fost aplaudați în picioare: „Surpriza ești tu”. Tudor Chirilă a avut de făcut una dintre cele mai grele alegeri de până acum

Tudor Chirilă îi pune față în față pe Dana Baldovici și pe Raul Nica, pentru interpretarea piesei ”We're Gonna Make it”.

Gallery

Smiley și Irina au fost uluiți de momentul creat de cei doi, fiind impresionați, cel mai mult, de vocea Danei. Cu toate acestea, Theo Rose a sesizat, totuși, câteva diferențe între ei.

„Dacă, la tine (n.r Raul), am văzut o atitudine de rock star și nu o vedeam venind, acum ai fost artist. La tine (n.r. Dana), s-a hiperbolizat tot ce am văzut data trecută”, a spus Theo Rose.

„Eu am o surpriză, în acest duet. Surpriza ești tu, Raul. Am descoperit o voce caldă, mai caldă decât a avut la blind-uri. Cu el aș merge mai departe”, a spus și Horia Brenciu.

„Pentru mine, e greu întotdeauna să aleg, dar bucuria e mare, pentru că, până la urmă, e mișto să fie greu să alegem. Dacă ne e greu să alegem, înseamnă că a fost un moment foarte bun (...) Vă felicit încă o dată! Ați fost foarte tari și foarte proaspeți!”, a precizat Tudor Chirilă.

„Sperând, din tot sufletul, ca drumul la «Vocea României» să continue pentru amândoi, am să merg mai departe cu Dana”, a spus antrenorul, adăugând: „Mă inspiră, încă, raclajul din vocea ei, e o chestie de inspirație, într-adevăr”.

Antrenorii le aleg concurenților piesele cu grijă și le pun în valoare abilitățile vocale, iar FARINGO TUSIV le sare în ajutor atunci când au probleme cu vocea.

În această competiție, vocea este totul, așa că nu e loc de erori. Dar când glasul te trădează și te trezești din senin cu un acces de tuse, te poți baza pe FARINGO TUSIV sirop. Nu garantăm că vei cânta precum finaliștii de la Vocea României, dar FARINGO TUSIV sirop va contribui la calmarea tusei și la funcționarea normală a căilor respiratorii superioare.

FARINGO TUSIV sirop este de mare ajutor şi când te chinuie tusea productivă, dar și când te confrunți cu tusea uscată sau neproductivă. Nici concurenții de la Vocea României n-ar reuși să impresioneze antrenorii din scaune dacă ar cânta răgușiți de la tusea iritativă. Chiar dacă piesele îi provoacă din punct de vedere vocal, concurenții au un aliat puternic în sezonul rece.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 11 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni