• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Raluca Radu, Andra Herța și Norig. Cine merge mai departe din echipa Tudor Chirilă, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Raluca Radu, Andra Herța și Norig. Cine merge mai departe din echipa Tudor Chirilă, în etapa live-urilor

Raluca Radu a spart gheața, cu piesa ”Maria Lisboa”, fiind urmată de Andra Herța cu melodia ”Every Breath You Take”. Norig a încheiat momentul cu piesa „Sanie cu zurgălăi”, cântată atât în limba română, cât și în limba franceză.

Gallery

​Horia Brenciu: „Vreau să vă spun vouă, celor trei dive de pe scenă, că așa trebuie să arate coperta CD-urilor, albumelor voastre. Felicitări! Bravo, fetelor!”.

Theo Rose: „Raluca știe deja, i-am mai spus că este una dintre vocile mele preferate de anul ăsta și mă bucură tare că ești aici, că poți să te descoperi! Bravo vouă, ați fost foarte bune!”.

Smiley a mărturisit că, din punctul lui de vedere, Raluca a performat cel mai bine dintre toate trei, în timp ce Irina Rimes a declarat, de nenumărate ori, cât este de încântată de momentul celor trei concurente.

Tudor Chirilă a ales să meargă în etapa live-urilor cu Raluca Radu.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!   

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni