• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Arina Bădulescu, Laila Abdel Hafiz, Vlad Musta. Cine merge mai departe din echipa Irina Rimes, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Arina Bădulescu, Laila Abdel Hafiz, Vlad Musta. Cine merge mai departe din echipa Irina Rimes, în etapa live-urilor

Arina Bădulescu, Laila Abdel Hafiz și Vlad Musta sunt cel de-al doilea trio care urcă pe scena „Vocea României”, iar cei trei se vor lupta pentru un loc în live-uri.

Gallery

​Vlad Musta a ajuns în echipa Irinei Rimes, după ce a fost eliminat de Smiley, în etapa battle-urilor. Înainte de confruntarea din această seară, antrenoarea a mărturisit că Vlad ar fi trebuit să vină în echipa ei încă din preselecții, când a întors toate scaunele.

„Vlad Musta trebuia, de la început, să vină în echipa mea, pentru că el are energie de echipa Irina Rimes”, a spus aceasta. „Pot să zic, da, sunt outsider, pentru că vin din altă echipă, dar nu se simte diferența. Parcă sunt în echipa asta de la început”, a spus și Vlad Musta.

Arina Bădulescu a cântat piesa ”Russian Roulette”, fiind urmată de Vlad Musta, cu melodia ”Sex on fire”, iar ultima piesă a fost ”Gypsy Love”, interpretată de Laila Abdel Hafiz.

Tudor Chirilă: „Uitându-mă repede și, dacă ar fi să mă gândesc cu cine aș vrea să explorez ceva ce mi s-a părut că a strălucit doar puțin, ar fi Laila, pentru că cred că poate să cânte acolo sus ceva foarte interesant și încă nu a încercat”.

Smiley a mărturisit că, în această seară, ar merge mai departe cu Vlad, în timp ce Horia a ales-o pe Laila, deoarece crede că vocea ei ar putea cânta și alte melodii neexplorate.

Irina Rimes: „Micul meu regret din seara asta este că ați avut repetiții mai bune și mi-ar fi plăcut, totuși, să aveți cel mai bun moment în seara asta! Cu asta am zis tot și sper să fac alegerea potrivită!”. În cele din urmă, antrenoarea a ales să meargă mai departe cu Vlad Musta.  

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni