• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout-uri Vocea României 2023: Leon Mureșan, Alexandra Sîrghi și Marinică Burcea. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, în etapa live-urilor

Knockout-uri Vocea României 2023: Leon Mureșan, Alexandra Sîrghi și Marinică Burcea. Cine merge mai departe din echipa Horia & Theo, în etapa live-urilor

Leon Mureșan, Alexandra Sîrghi și Marinică Burcea sunt cel de-al treilea trio care urcă pe scena „Vocea României”.

Gallery

​Înainte de momentul interpretărilor, Theo Rose a mărturisit că Marinică, deși are o voce foarte bună, își pune singur piedici, deoarece „se autosabotează”, spunând că nu poate face lucrurile așa cum trebuie: „Munca noastră cu Marinică, de data asta, a fost pur psihologică”.

Primul care a urcat pe scenă a fost Leon Mureșan, care a interpretat piesa ”I Can't Dance”, fiind urmat de Alexandra Sîrgi, cu melodia ”Bang Bang”. Ultima prestație a fost a lui Marinică Burcea, care a cântat melodia ”The Show Must Go On”, lăsându-I în lacrimi pe Theo și pe Horia.

Tudor Chirilă i-a sugerat lui Marinică să se prezinte, de aici înainte, ca Marian, deoarece are o voce puternică, iar numele ar putea fi mai sugestiv. În ceea ce îl privește pe Leon, antrenorul a mărturisit că s-ar fi așteptat să strălucească mai mult, în timp ce Alexandra s-a ridicat la nivelul așteptărilor, părere cu care și Irina Rimes a fost de acord.

Smiley: „E greu, dacă punem prin comparație cele trei momente. Sunt greu de comparat. Într-adevăr, Alexandra are o voce spectaculoasă, super stabilă, Leon are o voce de cap foarte frumoasă, iar Marinică, din punctul meu de vedere, a evoluat extrem de mult în emisiune. Dacă ar fi după mine, eu aș merge mai departe cu tine”.

Theo Rose și Horia Brenciu au izbucnit în lacrimi atunci când au trebuit să I se adreseze lui Marinică. „Îmi place mult de tine, mult! Tu habar nu ai câte poți să faci în viața asta și sunt convinsă că, dacă aici nu te-ai descurcat tot timpul la nivelul maxim la care te-ai putea descurca, e pentru că tu, până acum, nu ai fost obișnuit să speri la foarte mult, dar eu cred că, de azi înainte, ar trebui să înveți!”, a spus Theo.

Horia Brenciu: „Toți trei v-ați descurcat senzațional! Marinică, dragă, tu ești băiatul nostru. Vei fi mereu băiatul nostru”.

Theo Rose și Horia Brenciu au ales să meargă, în etapa live-urilor, cu Alexandra Sîrghi.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!  

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni